3 motive pentru care sa porti fuste scurte, la care nici nu te-ai gandit

By | March 23, 2020

3 motive pentru care sa porti fuste scurte, la care nici nu te-ai ganditSuntem siguri ca dupa ce ai vazut gama de fuste scurte din acest sezon oferita de  Foggi te intrebi care sunt cele mai importante motive neasteptate pentru care sa porti fustele scurte anul acesta. Iata 3 dintre ele.

Fustele scurte te ajuta sa fii in forma

In primul rand, fustele scurte reamintesc purtatoarei importanta exercitiilor fizice obisnuite. In timp ce este usor sa ascunzi adevarurile incomode sub haine si pantaloni largi, fustele scurte evidentiaza corpul. Daca vrei sa poti purta fuste scurte, iti vei aminti sa mergi la sala pentru a iti etala fusta preferata

O gramada de studii facute de mass-media, referindu-se la cat de dezgustatoare sunt scaunele in transportul in comun, incat foarte multe persoane renunta sa se mai aseze. Daca esti in pantaloni vei sta jos, insa in fusta vei prefera sa ramai in picioare, ceea ce te ajuta de asemenea, foarte mult.

Chiar si atunci cand nu ai fobie de germeni, vei ezita sa te asezi cu pielea direct pe scaun, pentru ca acesta poate fi foarte cald vara, daca e facut din tabla. Fustele scurte te fac sa stai

Mai multe oportunitati

In cele din urma, cele care poarta fuste scurte profita la maxim de o ocazie ivita din senin. Nici varsta, nici starea fizica nu vor dura mult timp. Corpul este un instrument. Un atu. O jucarie. Poti alege sa ai grija de el si sa-l utilizezi pe deplin, sau il poti ignora, sau chiar poti inabusi, caracteristicile sale multiple.

Oamenii aleg sa evidentieze diferite aspecte ale corpului lor – forta, vociea, mintea si, da, picioarele. Persoanele  care poarta fuste pot profita la maxim de o ocazie excelenta si trecatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti scoti absolut toate atuurile la inaintare si sa devii sexi in fusta ta scurta, atragand astfel atentia asupra ta.

Fustele scurte sunt ideale pentru persoanele scunde

O fusta scurta te va ajuta sa pari mai inalta. Daca inaltimea ta este un complex, alege fustele scurte si vei descoperi cum picioarele tale incep sa para mai lungi. Trebuie insa sa ai un corp bine proportionat si sa tii cont de kilogramele in plus, pentru ca persoanele plus size nu arata spectaculos in fuste scurte. De asemenea, o alta idee la fel de buna este sa porti si tocuri si cu siguranta vei crea acea senzatie de alungire de care ai nevoie pentru a te simti bine.

Pentru a arata cu adevarat spectaculos este important sa te simti mandra de corpul tau si sa il accepti. Altfel indiferent ce haine ai alege, rezultatul va fi la fel de nefericit pentru simplul motiv ca pari incofortabila.

Vom recunoaste ca fustele scurte nu sunt pentru toate tipurile de corp si pentru toate varstele. De asemenea, vom admite ca fustele scurte nu sunt intotdeauna acel lucru potrivit pentru orice ocazie. Dar, atunci cand tipul de corp, varsta si situatia sunt aliniate in favoarea acestor haine minuscule, acestea merita cu siguranta purtate.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.