4 trucuri simple pentru a te îmbrăca cu stil iarna

By | November 11, 2021

4 trucuri simple pentru a te îmbrăca cu stil iarnaCând vine vorba de ținute frumoase și stilate, iarna poate fi destul de provocatoare. Multe femei consideră că este dificil să continue să se îmbrace elegant pe măsură ce temperaturile scad fără să își sacrifice confortul. Totuși, sunt numeroase modalități prin care vă puteți îmbrăca cu stil în ciuda iernii friguroase.

Iată 4 sfaturi simple și funcționale care vă ajută să beneficiați de confort în timpul iernii:

Purtați pantofi cu vârf ascuțit

Iarna și tocurile nu reprezintă o combinație prea bună. Dar puteți obține avantajul de alungire pe care îl oferă tocul optând pentru încălțăminte cu vârf ascuțit. Cizmele cu vârf ascuțit pot fi purtate la o varietate de ținute, motiv pentru care sunt deosebit de populare în fiecare sezon rece.

Sunt versatile, sunt măgulitoare, pot fi purtate cu ținute din denim și, bineînțeles, cu fuste și cu rochii. Veți avea nevoie și de dresuri termice, indiferent că veți purta pantaloni, rochii sau fuste.

O pereche de dresuri cu bandă adezivă Fiore Milena 20 den reprezintă alegerea ideală pentru articolele vestimentare strâmte, deoarece nu sunt voluminoase și nici nu se observă. Dacă doriți să adoptați o ținută mai lejeră și mai confortabilă la birou, dar să nu renunțați la stil, atunci puteți avea de rezervă o pereche de pantofi cu toc cu vârf ascuțit.

Acești pantofi îi veți putea purta pe parcursul programului de muncă pentru a beneficia de mai multă lejeritate. Asigurați-vă că perechea de pantofi cu tocuri este versatilă și poate fi purtată la orice ținută vestimentară ați adopta, inclusiv pantaloni skinny, pantaloni drepți, fuste și rochii.

Potriviți-vă căciula cu haina

Potrivirea căciulei cu a hainei de iarnă este un truc simplu, dar cu un impact major. Multe femei se simt caraghioase, ridicole sau de-a dreptul copile atunci când poartă o căciulă. Pentru mai multă eleganță, puteți înlocui căciula de iarnă cu o pălărie sau o beretă.

Totuși, dacă veți potrivi culoarea căciulei cu a hainei de iarnă, veți observa că întreaga ținută se schimbă. În loc să arătați ca în perioada copilăriei când părinții vă forțau să purtați căciulă, veți observa că orice căciulă ați alege, atât timp cât este în aceeași culoare cu a hainei de iarnă, va arăta ca o parte intenționată a ținutei vestimentare.

Atunci când nu este foarte frig afară, puteți purta totuși o pălărie cu boruri largi sau o pălărie Fedora, aceasta din urmă fiind o alegere populară.

Acordați atenție paletei cromatice

Ori de câte ori aveți îndoieli, optați pentru combinația clasică de alb, negru și camel. O ținută alcătuită din aceste culori – oricare, două sau toate trei – va arăta întotdeauna foarte elegant. Aveți grijă ca albul să fie alb imaculat și negrul să fie negru. Albul-murdar și negrul decolorat nu reflectă prea multă eleganță.

Nu în ultimul rând, aveți grijă ca puloverele să fie într-o stare excelentă. Există o linie foarte fină între a vă simți stilată purtând un pulover confortabil și a vă simți puțin stânjenită din cauza faptului că puloverul preferat nu mai arată prea bine.

Când purtăm un pulover încrețit, scămoșat și cu câteva fire trase, încrederea în sine scade drastic, mai ales atunci când stăm lângă persoane cu pulovere impecabile. Folosiți o pensetă pentru a trage firele în interior și o rolă sau un aparat pentru îndepărtarea scamelor și continuați să emanați încredere și eleganță.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.