5 motive sa faci jogging in fiecare zi

By | July 18, 2016
Azerty.ro

5 motive sa faci jogging in fiecare zi
Jogging-ul este unul dintre cele mai apreciate sporturi in aer liber, in special pentru beneficiile pe care acesta le aduce pentru sanatate si in plan social.

Este un sport putin costisitor care poate fi practicat in aer liber, insa cel mai important aspect este locul unde alegem sa-l facem.

Locurile preferate pentru practicarea joggingului sunt parcurile, adesea prea aglomerate, de cele mai multe ori aflate la distante destul de mari si nu ofera o suprafata de rulare optima practicarii acestui sport.

Daca te numeri printre norocosii care locuiesc intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti , aflat intr-un complex rezidential inconjurat imbratisat de padure, atunci ai gasit locul ideal, cararile umbrite ale padurii constituind cadrul natural optim iar pamantul, suprafata ideala pentru alergare.

Iata 5 motive pentru a practica joggingul in fiecare zi:

1. Esti in armonie cu natura
Cand faci jogging, esti in armonie cu natura daca alegi sa-l practici in mijlocul ei. Schimbul de energii dintre pamant-om-natura este potentat de prezenta padurii care asigura o puritate superioara a aerului, un nivel scazut de zgomot iar pamantul asigura inchiderea cercului energetic.

Alege cu grija locul unde locuiesti ca sa te poti bucura in permanenta de un stil de viata sanatos, alege ansamblul rezidential Greenfield, situat in sectorul 1 al capitalei, inconjurat de padurile Baneasa si Tunari.

2. Ai mai multa energie
Activitatile in aer liber, asa cum este si jogging-ul, practicat frecvent ne ajuta sa ne mentinem in forma, ne incarca cu vitalitate si surprinzator, in loc sa simtim oboseala efortului, ne simtim mai plini de energie si putem face fata mult mai usor stresului cotidian.

3. Arzi calorii
Joggingul este un sport care nu solicita un efort deosebit, poate fi practicat de oricine si reprezinta unul dintre cele mai placute modalitati de a slabi,  in timp ce alergi prin padure impreuna cu prietenii tai, arzi caloriile, fara ca acest lucru sa devina o corvoada.

4. Ai numeroase beneficii pentru sanatate
Cand alergam ritmul cardiac se intensifica, muschii sunt contractati, respiram profund, organismul functioneaza la parametrii ridicati, reusind astfel sa elimine “balastul” nociv acumulat peste zi. Combinat cu o dieta sanatoasa, jogging-ul ne ajuta sa avem un stil de viata sanatos si intareste sistemul imunitar.

5. Te detoxifici
Multi oameni nu stiu ca alegarea in aer liber te ajuta sa se detoxifici. Cu doar o jumatate de ora de jogging zilnic, circulatia sangelui se intensifica iar sangele transporta mai mult oxigen la tesuturi, facilitand astfel eliberarea toxinelor din corp si o mai buna functionare a tuturor organelor vitale.

Alege un stil de viata sanatos, alege sa locuiesti in Greenfield – cartierul imbratisat de padure.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Telefon: +40 21.230.75.70/71/72

MarketOnline

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.