5 tipuri de brazi artificiali mai deosebiti

By | March 24, 2021

5 tipuri de brazi artificiali mai deosebitiBradul este prezent la fiecare Craciun. El este impodobit diferit in functie de preferintele fiecarei persoane in parte. Poti alege sa il decorezi simplu, cu globuri de aceeasi culoare, sau doar cu beteala aurie. De asemenea, il poti impodobi cu elemente neobisnuite, handmade sau stilizate.

Alege ceea ce ti se potriveste cu decorul casei, cu stilul tau personal sau cu alte decoratiuni existente la masa de Craciun. Poti sa descoperi brazi deosebiti pe site-ul BraziCraciun.net.

Aici vei avea multiple optiuni care te vor incanta si te vor inspira. Iata 5 tipuri de brazi artificiali  deosebiti, pe care ii poti decora dand frau liber imaginatiei.

 1. Bradul artificial negru

Bradul artificial negru este unul foarte special. El poate sa fie decorat cu elemente deosebite, unice. Poti alege sa il folosesti acasa sau intr-un spatiu public, la un eveniment important realizat in perioada sarbatorilor. El permite combinatii de culori unice, care ies in evidenta intotdeauna. Poti face combinatii simple de alb cu negru, poti aduce beteala argintie sau aurie.

De asemenea, poti sa il umpli de luminite colorate si poti pune doar varful de brad, care poate sa fie cu adevarat spectaculos. Aceasta ultima varianta este una simpla, dar foarte interesanta. Cu siguranta ca bradul artificial negru te va ajuta sa obtii o imagine deosebita, care va impresiona persoanele care vin in vizita.

 1. Bradul artificial cu lumini incluse

Un alt brad interesant si neobisnuit este cel care are luminile incluse. Astfel, nu ai nevoie sa cumperi ghirlande cu beculete. El poate sa fie utilizat ca atare, fara alte decoratiuni, pentru o casa minimalista. De asemenea, te poti bucura de lumini foarte corect distribuite si care aduc o atmosfera placuta de sarbatoare.

 1. Bradul artificial umplut cu zapada in relief

Daca vrei un brad impresionant, poti alege sa cumperi unul umplut cu zapada in relief. Acesta o sa imite foarte bine brazii naturali din varful muntelui, care sunt umpluti de nea. Modalitatile de a-l impodobi sunt multiple.

Poti alege sa cumperi globuri traditionale din sticla colorata si pictate manual. De asemenea, poti prefera decoratiuni neobisnuite, precum florile sau micile animale din lemn. Vei obtine o imagine interesanta daca il vei decora cu globuri simple albe si argintii. Astfel, se va construi o imagine de poveste.

 1. Bradul artificial cu sclipici si merisor auriu

Bradul artificial cu sclipici si merisor auriu este o optiune speciala, de care te poti bucura pentru multi ani. Acest tip de brad artificial este unul foarte elegant si frumos. El poate sa fie lasat simplu, cu decorul pe care il are inclus, sau poate primi anumite globuri aurii pentru un plus de delicatete.

 1. Bradul artificial deja decorat cu globuri si funde

Poti cumpara un brad deja decorat cu funde si globuri, daca nu ai timp sa alegi separat globurile. Astfel, poti sa vezi deja cum arata si sa ai o imagine generala asupra decorului de Craciun.

Brazii artificiali sunt foarte usor de intretinut si sunt o investitie de care te vei bucura foarte multi ani.

 

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.