Accesoriile pentru telefoane sunt un moft sau o necesitate?

By | July 19, 2014

Accesoriile pentru telefoane sunt un moft sau o necesitate?
De cela mai multe ori cand vine vorba de accesorii telefoane, te gandesti la huse, senzori cu luminite, carcase, breloace speciale ce se pot prinde de telefon si multe altele, insa tot un accesoriu este de exemplu si cablul de date sau incarcatorul telefonului. Asadar, cum putem oare sa facem diferenta?

In primul rand este important sa facem diferenta intre accesorile pentru telefon de care avem nevoie si cele ce sunt doar un moft, sau ni le achizitionam doar pentru ca sunt in trend, la moda, si pe deasupra mai observam si ca majoritatea prietenilor nostri sau a oamenilor in general, si-au cumparat aceleasi accesorii pentru telefonul propriu.

Daca stam bine sa ne gandim, exista o intreaga industrie, destul de complexa, cand ne referim la accesorii telefoane. Dupa o cautare nu neaaparat prea amanuntita, in ziua de astazi, iti poti gasi accesorii de infrumusetare sau doar intretinere a telefonului mobil, de toate categoriile. Important este sa fi constient de capacitatea telefonului tau, de felul in care arata si de cat de vechi sau de nou este modelul pe care il detii.

Nu odata, de-alungul timpului, s-a observat ca persoane ce isi doreau cu tot dinadinsul sa aiba si ei, ceea ce au prietenii lor, si-au achizitionat accesorii pentru telefonul personal, ce nu se potriveau sau nu functionau pe telefonul lor. Este imposibil sa utilizezi un card de memorie de 4 GB, pe un telefon de generatie mai veche, care poate suporta doar carduri de memorie de pana la maxim 1 GB, sau sa incerci sa iti atasezi o husa tip “book” in conditiile in care tu ai un telefon cu tastatura, acest tip de huse sunt in mod specific create pentru smartphone-urile touch-screen.

Recomandabil este, insa, un site cat mai complet de unde sa poti alege, modalitte de altfel si mult mai comoda pentru ca te poti informa chiar de acasa prin intermediul internetului, un astfel de site, foarte bine documentat, cu accesorii de tot felul este  www.magazingsm.ro. Aici poti regasi tot ce iti doresti in materie de accesorii telefoane, si de asemenea poti indentifica si ce ar fi potrivit, dar totodata la moda pentru telefonul tau.

Este omenesc sa nu le stim pe toate, dar in adancul sufletului nostru sa ne dorim ce e mai bun si mai frumos pentru noi. Este o linie de trecere foarte subtire intre necesitate si moft, cateodata chiar ajungem sa nu ne mai dam seama ca este un moft sa ne luam un anumit accesoriu, deoarece ne-am obisnuit ca pentru orice lucru pe care ni-l cumparam sa spunem: “Am nevoie de el!” , desi in realitate lucrurile stau altfel. Trebuie sa avem grija ce alegeri facem in viata, inca de la cele mai mici lucruri, pentru a ne ferii de caderea in cursa penibilului.

Cel mai bine este sa consultam cat mai multe variante inainte de a ne decide, ce accesoriu dorim sa achizitionam pentru telefonul nostru. Pana la urma cerul este limita atunci cand accesam un magazin on-line de accesorii telefone. Sunt nenumarate variante de accesorii de infrumusetare, cat si dispozitive de intretinere, de extindere a bateriei si multe altele. Trebuie doar sa cautam si sa fim calculati in alegeri.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.