Alege sucurile din legume si fructe

By | April 23, 2015

Alege sucurile din legume si fructeObtinerea de suc, in propria bucatarie, e absolut uimitoare – daca procedezi corect, iti pregatesti organismul pentru o lume noua, plina de nutrienti exceptionali, pentru care te-ai fi zbatut, in vreo dieta anume.

Acest mod e optim pentru a-ti transporta in sange o doza ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, ce impreuna iti vor da un plus de vitalitate si iti vor revigora activitatile cotidiene. In Cluj Napoca gasesti legume si fructe la Selgros – e un bun punct din care poti sa incepi aceasta uimitoare calatorie a sanatatii si energiei!

De-a lungul anilor, poti sa observi anumite trucuri sau sa iei aminte la unele  sugestii, in ce priveste obtinerea unor sucuri extraordinare din legume si fructe. Insa procesul de stoarcere pe care il practici poate fi imbunatatit mult mai simplu, chiar acum, prin citirea acestor sfaturi, exprimate pe scurt, in aceste paragrafe:

Nu adauga prea multe fructe in suc; risti asfel sa obtii o cantitate prea mare de zahar care iti va ajunge in corp, sub forma de fructoza.  Iar nivelul crescut al zaharului in sange nu e un lucru bun, in special pentru un regim de viata sedentar.  Incearca insa sa adaugi lamai sau lime, deoarece ele sunt extrem de aromate si au un continut scazut de zahar.

Adauga culoarea verde in retetele tale! Legumele verzi, cu un continut ridicat de clorofila, te pot ajuta sa iti oxigenezi corpul, sa iti cureti organismul, imbunatatind circulatia sangelui. Acestea nu iti vor ridica nivelul zaharului din sange (precum o fac fructele sau legumele dulci).

Daca vrei sa beneficiezi la maxim de sucurile sanatoase din fructe si legume, incearca sa le bei pe stomacul gol (sau cel putin cu o jumatate de ora inainte de a lua masa). Astfel corpul tau va putea absorbi nutrientii prezenti acolo  si nu va pierde nimic; mai mult, va folosi cea mai mica cantitate de energie digestiva, in acest proces.

Cu siguranta, tinand cont de aceste sfaturi corpul tau va simti intr-un timp scurt diferenta! Nu uit sa incerci sa moderezi continutul de sare, zahar, grasimi si alcool, iar pentru o sanatate optima, modifica-ti orarul incat cel putin de trei ori pe saptamana sa faci sport!

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,
400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.