Alte 11 noi modele Audi ?

By | July 23, 2014

Alte 11 noi modele Audi ?Da , se pare ca constructorul din Ingolstadt , landul Bavaria , ne pregateste o serie de surprize in viitorul apropiat . Inainte de asta vreau sa iti prezint Anvelomag.ro , cel mai apreciat magazin online din Romania specializat in comercializarea de anvelope de vara , si nu numai .

Anvelope de vara , de iarna sau all season la cel mai bun raport calitate / pret de pe piata din tara noastra pentru o gama variata de autoturisme , de toate acestea si de multe altele poti sa ai parte numai accesand http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html .

Actuala gama Audi este formata din 49 de modele , de-a dreptul spectaculoase . Insa lucrurile nu se opresc aici ,  Rupert Stadler anunta cu ceva timp in urma un viitor incredibil pentru compania sa ,  alte 11 noi modele . Acest proiect grandios are ca scop exclusiv acoperirea intr-un procent cat mai mare a cererii de pe piata auto .

Potrivit boss-ului Audi , in viitor potentialul comercial al SUV-urilor , mai exact a celor ‘’full-size’’ , o sa cunoasca o crestere formidabila .
Actualmente , gama de SUV-uri de la Audi contine modelele Q3 , Q5 si Q7 . In viitorul apropiat acestor modele li se v-or adauga Q1 si noile SUV-uri cu aspect de coupe ( Q2 , Q4 , Q6 si Q8 ) . Desi este doar in varianta de proiect , in viitor se poate sa avem sansa de a vedea un Q9 in forma unei limuzine allroad de ultralux .

Toate aceste vesti au venit in contextul celebrarii livrarii autoturismului cu numarul 1.500.000 in 2013  .  Ceremonia speciala organizata in Germania cu prilejul acestui eveniment i-a avut in centrul atentiei pe Rupert Stadler ( CEO-ul Audi ) si pe Luca de Meo ( seful departamentului de vanzari Audi ) , care au livrat personal autoturismul A3 Sportback .

A3 Sportback este autoturismul cu care Audi a reusit sa atinga pragul de 1,5 milioane de automobile produse anual  cu doi ani mai devreme decat era prevazut initial .

In ultimii 10 ani vanzarile Audi au avut un trend ascendent fantastic . Imaginati-va ca in 2003 au fost vandute 769.000 de unitati , iar in 2013 s-a ajuns la cifra de 1.500.000 de unitati vandute . De-a dreptul impresionant !

Anul 2014 se anunta unul foarte ‘’ bussy ‘’pentru Audi in Romania  . Audi S3 Sedan este asteptat sa apara pe piata din tara noastra in lunile ianuarie – februarie . In viitorul imediat apopiat o sa apara pe piata si noul Audi A3 Cabriolet , modelul aflandu-se deja in productie in Ungaria.

Prin aprilie – mai este anuntata lansarea pe piata romaneasca a varfului de gama Audi S8 W12 . Evenimentul va avea loc la aproximativ 6 luni de la prezentarea oficiala a noului Audi A8.

La inceputul verii , prin mai – iunie , este programata lansarea pe pamant romanesc a Audi S1 ( PI ) , un autoturism mic dar plin de caracter care pune in valoare avansul tehnologic la care a ajuns compania din Ingolstadt  .

Sfarsitul anului vine cu alte trei modele Audi , Audi A7 ( PI ) in septembrie , o noua versiune Audi TT in octombrie si Audi A6 ( PI ) in decembrie .

Preturile de pornire pentru modelele Audi care sunt asteptate sa apara pe piata romaneasca in 2014 sunt urmatoarele :
–    Audi S3 Sedan – 42.410 euro
–    Audi A3 Cabriolet – 29.359 euro
–    Audi S8 W12 – 123.156,80 euro
–    Audi S1 ( PI ) – 27.197 euro
–    Audi A7 ( PI ) – 54.130,01 euro
–    Audi A6 ( PI ) – 41.667,72 euro .


Alte stiri actuale :

1. Surpriza germană: va deveni Audi Q8 realitate?
2. 231 CP si tractiune integrala pentru Audi S1!
3. Peugeot 2008 a adunat 100.000 de clienţi în mai puţin de un an de la lansare
4. Noua limuzină A8 » S-a lansat Audi A8: motor puternic, confort excelent!
5. Audi dezvaluie interiorul noului model sport TT

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.