Aplicatii utile pentru scriitori

By | June 20, 2019

Aplicatii utile pentru scriitoriIn zilele noastre, smartphone-urile sunt folosite in foarte multe scopuri. Unii dintre utilizatorii smartphone-urilor, folosesc diferite aplicatii de scriere, precum cele pe care le vom prezenta pe scurt in continuare.

LibreOffice

In lista noastra cu cele mai bune aplicatii pentru scriitori, avem LibreOffice. O aplicatie care este strans legata de Microsoft Office, aplicatia LibreOffice, va permite sa va prezentati si sa vizualizati documentele utilizand telefonul mobil. Spre deosebire de restul aplicatiilor, LibreOffice vine in versiuni diferite, in functie de sistemul de operare al telefonului dvs. Pentru cei care utilizeaza Android, veti folosi versiunea LibreOffice Viewer in timp ce cei care folosesc iOS vor trebui sa descarce versiunea LibreOffice Remote For Impress.

iA Writer

iA Writer este o alta aplicatie de scriere care este utilizata foarte mult pe utilizatorii de dispozitive Android si iOS. Aprobata pentru simplitatea sa, aceasta aplicatie va permite sa scrieti si sa editati texte, romane, poezii, eseuri si propuneri convenabil. Aceasta aplicatie va permite sa partajati si sa vizualizati toate documentele prin sincronizarea telefonului smartphone prin intermediul Google Drive si Dropbox.

Microsoft Word

Daca exista o aplicatie pe care nu trebuie sa o mentionam in aceasta postare, este aplicatia Microsoft Word. In timp ce majoritatea utilizatorilor de PC-uri sunt obisnuiti cu Microsoft Word, aplicatia insasi este o alta alternativa excelenta care va permite sa va indepliniti sarcini de scriere la confortul smartphone-urilor Android si iOS. Cu aplicatia Microsoft Word, veti putea sa vizualizati cu usurinta documente PDF, sa editati fisiere si sa le distribuiti prietenilor si colegilor cu ajutorul smartphone-ului.

WordBook

Daca sunteti scriitor si cautati modul perfect de a va imbunatati punctuatia, abilitatile gramaticale si dezvoltarea vocabularului, aplicatia WordBook este exact ceea ce aveti nevoie. Cu aceasta aplicatie, veti putea cauta cuvinte si semnificatii folosind dictionarul si tezaurul pentru a va asigura ca va imbunatatiti continutul in scris zi de zi. Cu aceasta aplicatie, va veti bucura de peste 120.000 de pronuntii, pronuntii de voce, sugestii de verificare a ortografiei si 30.000 de etimologii, toate la o taxa redusa.

aTimeLogger

In cele din urma, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii pentru scriitori, avem aplicatia aTimeLogger, care este cea mai buna aplicatie de sincronizare, si care va permite sa gestionati timpul cand scrieti, va odihniti sau faceti alte treburi. Scriitorii, profesionistii si sportivii care nu isi pot permite sa-si piarda un minut din viata lor vor aprecia folosind aceasta aplicatie, care urmareste activitatile zilnice, saptamanale si lunare, apoi prezentandu-le sub forma unei diagrame sau a unui grafic.

Asadar, acestea sunt cateva aplicatii utile pentru scriitori. Cei care isi doresc sa aiba instalate aceste aplicatii, cu siguranta ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre un smartphone Samsung Galaxy J7 J730, care vine cu un display mare, ce le permite scrierea si citirea cu usurinta.

De regula, aceste dispozitive rezista mult timp incarcat, asa ca pentru aceste aplicatii pot reprezenta cea mai buna solutie. In cazul in care deja telefonul are o oarecare vechime si nu mai rezista incarcat, utilizatorii pot lua in calcul o inlocuire acumulator Samsung Galaxy J7 J730.

Cu o baterie Samsung Galaxy J7 J730 noua, telefonul poate mai apoi sa fie din nou utilizat fara probleme in aceleasi scopuri.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.