Argumente pro si contra dispozitivelor iPhone

By | June 20, 2018

Argumente pro si contra dispozitivelor iPhoneIn momentul in care vine vorba despre achizitionarea unui telefon mobil, oamenii se impart in doua categorii, astfel ca exista utilizatori care isi doresc un terminal iPhone, si exista utilizatori care isi doresc un telefon care sa aiba sistemul de operare Android, iar in acest caz opteaza pentru branduri precum Samsung, HTC, Sony, LG, sau alte mari branduri de pe piata.

Ei bine, exista insa si persoane care isi doresc un dispozitiv iPhone scos pe piata de catre cei de la Apple, iar alegerea unui astfel de dispozitiv poate sa reprezinte o alegere inteleapta pentru orice persoana.

Se stie faptul ca de cand au aparut pe piata, dispozitivele iPhone s-au aflat in topul preferintelor utilizatorilor atat datorita aspectului lor foarte frumos, cat si datorita specificatiilor tehnice remarcabile.

Si acum, daca discutam despre terminalele iPhone la moda, putem observa faptul ca modelele iPhone 8, iPhone 8Plus sau iPhone X detin specificatii tehnice remarcabile. Procesorul A11 Bionic al acestor telefoane care este cel mai puternic procesor intalnit vreodata la un smartphone, capabil sa efectueze pana la 600 de miliarde de operatiuni pe secunda, spune tot despre aceste telefoane.

Plus de asta, specificatiile tehnice si noile functii ale telefoanelor, reprezinta fara doar si poate motive intemeiate pentru care toti cei care au nevoie de un smartphone ar putea sa isi indrepte atentia spre un model iPhone.

Mai mult decat atat, majoritatea telefoanelor de pe piata vin cu sistemul de operare Android, asa ca sunt asemanatoare intr-o oarecare masura. In schimb, terminalele iPhone vin cu sistemul de operare iOS, iar noul iOS 11 cu care vin aceste trei modele de la Apple este ceva de vis.

Asadar, acestea fiind spuse, se pot gasi o multime de motive pentru care putem spune ca se merita in orice moment achizitionarea unui dispozitiv iPhone de la Apple.

Trebuie tinut cont insa si de faptul ca terminalele iPhone au preturi foarte mari in comparatie cu alte telefoane de pe piata, asa ca acesta este unul dintre principalele motive pentru care foarte multe persoane evita sa isi cumpere un astfel de telefon.

Plus de asta, in cazul unei defectiuni a telefonului cauzata de neglijenta utilizatorului, atunci cand discutam despre piese telefoane, trebuie precizat ca terminalele iPhone au cele mai scumpe piese dintre toate telefoanele care se gasesc pe piata.

Cu siguranta un display iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X, este mult mai scump in comparatie cu un display pentru un smartphone de la Sony, HTC, Huawei, LG sau Nokia.

Accesoriile pentru telefoane sunt si ele foarte importante, iar atunci cand discutam despre accesorii iPhone trebuie deasemenea precizat ca ele sunt mult mai scumpe in comparatie cu accesoriile pentru restul telefoanelor existente pe piata.

Deci, dupa cum se poate observa, acestea ar fi cam marile dezavantaje pe care le au terminalele iPhone, dezavantaje care determina multe persoane sa renunte la ideea de a-si cumpara un dispozitiv iPhone.

Punand insa in balanta atat avantajele cat si dezavantajele, cu siguranta terminalele iPhone au mult mai multe avantaje, asa ca isi merita banii si se merita sa fie achizitionate.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.