Arta de a te relaxa intr-un jacuzzi

By | January 10, 2022

A acorda timp pentru relaxare si eliminarea stresului este un element important al mentinerii unei vieti echilibrate. S-a dovedit ca scufundarea in apa calda ne ajuta sa ne relaxam atat fizic, cat si mental.

O cada cu hidromasaj poate oferi mediul perfect pentru a va exersa abilitatile de meditatie. Luati in considerare utilizarea timpului petrecut in cada cu hidromasaj pentru a practica meditatia regulata.

Arta meditatiei

Tehnicile de meditatie sunt un instrument excelent pentru a va relaxa. Studiile arata ca meditatia poate ajuta la reducerea stresului, la scaderea ritmului cardiac, la reducerea anxietatii si la cresterea starii de bine.

Cu toate acestea, cei calificati in arta meditatiei ar putea argumenta ca aceste beneficii nu sunt adevaratul scop al meditatiei. Ei ar spune ca adevaratul scop al meditatiei este acela de a ajuta mintea sa se detaseze de lucrurile care sunt in afara controlului ei.

Ce este meditatia?

Cuvantul ,,meditatie” este similar cu cuvinte precum ,,sport”. Este o familie de activitati, nu un singur lucru. Tehnicile de relaxare prin meditatie sunt vaste, dar toate impartasesc un scop comun – atingerea unei stari de liniste.

Cand va ganditi la meditatie, ganditi-va la ea ca la o modalitate de a va limpezi mintea si de a va separa de distragerile mentale ale zilei.

Meditatia in cada cu hidromasaj

Unul dintre elementele cheie pentru o meditatie de succes este sa fiti cat mai confortabili posibil. A va relaxa in caldura spa-ului poate fi o modalitate ideala de a obtine o stare perfecta de confort.

Este greu de invatat meditatia?

Ca majoritatea lucrurilor din viata, meditatia necesita practica. Iata cateva sfaturi de baza pentru a va ajuta sa incepeti:

Practicati meditatia la inceput doar doua minute. Pe masura ce va simtiti mai confortabil, mariti putin cate putin timpul de meditatie.

Planificati-va sa meditati la aceeasi ora in fiecare zi. Programati o baie de 20 de minute in cada cu hidromasaj in fiecare zi. Aceasta va va relaxa corpul in timp ce va concentrati pe relaxarea mintii. Pe masura ce incepeti, concentrati-va pe odihna cu liniste completa, atentie si constientizare.

Faceti din confort prioritatea dvs. Alegeti locul preferat in jacuzzi. Eliminati orice distragere a atentiei, inclusiv jeturile de hidromasaj. Puteti sa le opriti cu usurinta si sa va relaxati in liniste.

Relaxati-va complet. Lasati-va ochii sa se inchida. Respirati normal pe nas, cat de adanc simtiti ca este necesar.

Indepartati-va de lumea exterioara si indreptati-va atentia spre interior. Concentrati-va pe respiratie. Simtiti fiecare inspiratie si expiratie. Scoateti-va toate gandurile din minte si concentrati-va doar asupra actului de a respira.

Indreptati-va concentrarea spre interior si incercati sa obtineti adevarata liniste. Pe masura ce exersati din ce in ce mai mult, veti descoperi ca linistea este mai usor de realizat.

Nu fiti duri cu voi insiva daca gandurile se ratacesc (si o vor face). Veti deveni mai buni cu multa practica.

A obtine linistea adevarata este cea mai dificila parte, deoarece este contrara naturii noastre mentale. Continuati sa exersati, deoarece fiecare efort va ajuta sa reduceti stresul!

Va invitam sa puneti in practica aceste sfaturi intr-o ambianta intima si confortabila, la chalet brasov, locul ideal de relaxare in mijlocul naturii.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.