Articolele SEO pentru serviciile de PR

By | April 14, 2016

Articolele SEO pentru serviciile de PRBlogurile SEO si articolele sunt cu adevarat o parte foarte importanta a serviciilor de PR online si a management-ului de social media. Fiecare articol si blog in sine, scris pentru un anumit client, aduce trafic catre website-ul acestuia.

Postarea regulata de continut nou pe site-ul tau, este una dintre cele mai usoare cai de a aduce potentiali clienti, pentru brand-ul sau afacerea ta. Vrei SEO pentru website-ul tau? Apeleaza cu incredere la Dan Bradu!

Desigur, poti sa arunci la intamplare cateva cuvinte pe o pagina si sa te astepti sa o viziteze cineva. Articolele SEO profesionale inseamna certitudinea ca ceea ce ai scris, va aduce vizitatori, dar numai daca ai facut-o cum trebuie.

Fa un research al cuvintelor cheie, asa cum trebuie.

Daca vrei sa postezi un anumit continut pe site oricum, ai putea macar sa te asiguri ca Google va lua in considerare eforturile tale. Cauta si afla ce fel de cuvinte si fraze sunt introduse in motoarele de cautare de catre oameni si alege-le pe cele in care vei putea sa fii teoretic competitiv, fa-ti o lista cu acestea.

Pastreaza inregistrari cu numarul de cuvinte cheie si numarul de folosiri ale acestora in articole sau bloguri si foloseste software-ul potrivit pentru a urmari ce ranking ai, raportat la aceste cuvinte cheie.

Pune cuvintele cheie la treaba.

Nu este de ajuns doar sa folosesti cuvintele cheie in 2-3% din continutul afisat pe site. Trebuie sa pui cuvantul cheie principal in titlul articolului sau al blogului, precum si in prima propozitie sau fraza.

Facand asta, cuvintele cheie vor fi primele in cautare atunci cand site-ul iti va fi accesat de crawlere, dar si cand articolul sau pagina respectiva vor fi vizualizate pentru prima data, de catre cititori.

Trebuie sa stii ca persoanele care folosesc motoarele de cautare, cauta o fraza sau o propozitie anume, deoarece doresc sa stie mai mult despre obiectul respectiv (daca doresc sa-l achizitioneze de exemplu), asa ca are sens sa le dai exact ceea ce cauta.

Vei atrage si mai multe click-uri prin acest tip de strategie si in acelasi timp, este un secret sau un asa numit “trick of the trade” al creatorilor de articole SEO profesionisti.

Scrie ceva, despre care oamenilor le pasa.

Nimeni nu-ti cunoaste afacerea atat de bine ca tine. Ai vreun sfat de dat comunitatii in legatura cu domeniul tau? Daca nu, poti cel putin sa discuti despre stirile care au legatura cu afacerea ta. Nu-ti fie frica sa intrebi anumiti experti (daca ii vei cita si le vei prezenta expertiza in articolele tale, acestia vor da share si ei continutului tau, prin canalele sociale).

Fa articolul destul de lung, cat sa conteze.

Desigur, 100 de cuvinte de continut proaspat sunt mai bune decat nimic. Totusi, motoarele de cautare tind sa prefere blogurile si articolele mai lungi.

Incearca sa faci articolele de cel putin 300 de cuvinte, dar daca poti ajunge la 500 sau mai mult, este perfect. Nu depasi totusi 700-800 de cuvinte, multi dintre cititori se vor plictisi.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.