Aspecte importante de care trebuie sa ne ocupam atunci cand ne schimbam locuinta

By | May 22, 2018

Mutarea intr-o noua locuinta este unul dintre cele mai speciale momente. Desi ai investit o atentie deosebita in tot ceea ce priveste construirea sa, din cauza entuziasmului, vei putea omite foarte multe lucrururi sau le vei alege gresit.

Exista o serie de aspecte esentiale pe care va trebui sa le analizezi intr-o maniera cat mai detaliata pentru a nu surveni vreun risc ulterior care ar putea sa afecteze armonia si linistea noii tale case.

Alegerea unei surse de electricitate

La momentul actual, piata energiei electrice este foarte extinsa datorita liberalizarii care a avut loc pe acest segment. Asadar, nu mai exista constrangeri legate de o anumita alegere, iti poti permite sa te documentezi cat mai aprofundat despre activitatea celor mai buni furnizori energie electrica.

Ca recomandare din partea noastra, iti putem spune despre calitatea serviciilor de la Eva Energy.  Aceasta societate este licentiata atat in furnizarea energiei electrice, cat si a gazelor naturale. Serviciile puse la dispozitie de Eva Energy sunt definite de un caracter ireprosabil, sustinut si de continuitatea contractelor cu 150000 de clienti, aria de acoperire fiind una in intreaga tara.

Instalatiile sanitare

Familiile moderne sunt obisnuite cu o foarte buna functionalitate si comoditate in ceea ce priveste utilizarea apei, atat a celei reci, cat si a celei calde. Referitor la sisitemul de canalizare si la alegerea celor mai potrivite si rezistente tevi, vei primi sfaturi de la instalatorul pe care il vei angaja. Acesta iti va oferi sugestii de calitate si va actiona in consecinta.

Marea ta grija va fi legata de obiectele sanitare pe care trebuie sa le alegi nu doar dupa profilul lor fizic, ci dupa caracteristicile esentiale de functionalitate. Este foarte important, in primul rand, sa alegi obiectele in functie de spatiul pe care il detii pentru a reusi sa te bucuri, totusi si de o suprafata satisfacatoare de miscare si lucru in baie.

Corpurile de iluminat

Tehnologia a evoluat enorm de mult, ceea ce a determinat ca pe piata sa existe diverse corpuri de iluminat in formule foarte inteligente. Nu e un secret faptul ca toti suntem iubitori de lumina naturala, insa de cele mai multe ori, necesitatea ne impune sa ne orientam si catre o alta diversitate de surse.

In alegerea corpurilor de ilumintat, principalul criteriu este acelasi – de a se respecta rezistenta si eficienta, insa exista si anumite aspecte legate de imagine care trebuie gestionate ca  atare. Jocurile de lumina au un efect destul de mare in ceea ce priveste stilul unei incaperi si de aceea este indicat sa ne orientam catre culori calde care sa dea impresia de spatiu larg si armonios. Sanatatea ochilor trebuie urmarita totodata si de aceea este bine sa nu exageram chiar cu totul cu prezenta luminilor in locuinta.

Securitatea

Nu trebuie sa devenim chiar complet paranoici din acest punct de vedere si sa amplasam camere de supraveghere ori sisteme de alarma, insa este foarte important sa fim intr-o anumita masura grijulii.

Sistemele de inchidere si incuietorile trebuie achizitionate din locuri sigure sau realizate la comanda pentru a nu risca sa existe erori ce ar putea ajunge a fi destul de costisitoare. Rezistenta punctelor de inchidere, respectiv deschidere trebuie sa fie la un nivel cat mai ridicat.

Surprizele neplacute pot lua nastere doar din vina alegerilor gresite, motiv pentru care nu trebuie sa ne pripim in luarea deciziilor, mai cu seama cele legate de subiecte atat de importante precum casa ta.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.