Autorizatii de securitate la incendiu

By | March 2, 2018

Autorizatii de securitate la incendiuDatorita faptului ca in ultimii ani de zile au avut loc atat de multe evenimente tragice, s-a schimbat foarte mult legislatia, astfel incat, in zilele noastre, exista o multime de afaceri inchise datorita faptului ca acestea se desfasurau in cladiri care nu detineau un aviz psi sau o autorizatie psi.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca nu toate firmele au nevoie sa obtina un aviz psi sau o autorizatie psi, insa exista si firme care fara aceste documente extrem de importante, nu isi mai pot desfasura activitatea.

In cele ce urmeaza insa in acest articol, vom discuta despre proprietarii sau despre chiriasii cladirilor care au mare nevoie sa obtina ca mai rapid o autorizatie psi.

In primul rand, trebuie sa amintim faptul ca acele cladiri vicile inalte, care au ultimul nivel care poate sa fie folosit, la o inaltime mai mare de 28 metri, au nevoie cat mai urgenta de o autorizatie psi, pentru a mai putea fi folosite.

Cladirile de cult, salile de spectacole, sau alte cladiri care au o asemenea destinatie, au si ele nevoie rapida de obtinerea unei astfel de autorizatii, in conditiile in care au o surafata mai mare, sau de cel putin 200 de metri patrati.

De o asemenea autorizatie psi mai au nevoie si spatiile comerciale care se regasesc in diferite cladiri de locuit colective, asta in conditiile in care aria desfasurata este cel putin egala cu 200 de metri patrati, daca nu chiar mai mare.

Spatiile destinate magazinelor alimentare, si alimentatiei publice au si ele nevoie cat mai rapid de o autorizatie psi, mai ales in conditiile in care acestea ocupa o suprafata utila de cel putin 200 de meti patrati, daca nu chiar mai mare.

Hotelurile, pensiunile sau hostelurile, care au mai mult de 3 camere, si mai mult de 6 locuri trebuie sa obtina si ele cat mai rapid o asemenea autorizatie, la fel ca si cladirile pentru birouri, care au o suprafata de cel putin 600 de metri patrati, daca nu chiar mai mult.

Azilele pentru batrani, facultatile, scolile sau gradinitele, la fel ca si toate celelalte spatii care sunt destinate invatamantului, adapostirii sau cazarii, au si ele nevoie de obtinerea unei asemenea autorizatii isu cat mai rapid, pentru a putea functiona in continuare.

Chiar si amenajarile temporare din aer liber si nu numai, daca au mai mult de 200 de locuri pe scaune, necesita o autorizatie din partea isu.

Statiile de depozitare a gazelor naturale, cum ar fi chiar si combustibilul pentru autoturisme, sau chiar si fermele sau amenajarile agrozootehnice, ce au o suprafata mai mare de 600 de metri patrati, au nevoie de o autorizatie de functionare din partea isu.

Blocurile care sunt mai inalte de 4 nivele cu amenajari, au si ele nevoie de autorizatii psi, la fel ca si service-urile auto sau parcarile, care sunt ocupate de mai mult de 10 autoturisme in acelasi timp, au nevoie de o astfel de autorizatie psi.

Spitalele, dispensarele, policlinicile, centrele de agrement, sau chiar si garile sau autogarile, au si ele nevoie cat mai rapida de o autorizatie psi.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.