Avantaje si dezavantaje pentru modelele BMW

By | August 6, 2018

Avantaje si dezavantaje pentru modelele BMWMajoritatea celor care se afla in cautarea unei masini, mai mult ca sigur se gandesc mai intai de toate la modelele germane.

Cei care nu au prea mari pretentii de la o masina germana, si care isi doresc ca aceasta sa fie si foarte ieftina la intretinut isi indreapta atentia spre un model de la Opel.

Apoi, cei care isi doresc masini de calitate si care sa fie si super dragute, la preturi atractive, isi vor indrepta atentia spre modele de la Volkswagen.

Exista si persoane cu o situatie financiara foarte buna si care isi permit ceva mai scump, mai luxos si mai elegant, asa ca acestia pot alege intre un model de la Audi, Mercedes sau BMW.

Dintre toate aceste trei nume mari amintite, cel putin in Romania, fara doar si poate cel mai popular nume este BMW. Foarte multa lume indrageste aceste masini, motiv pentru care in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre avantajele si dezavantajele modelelor de la BMW.

In primul rand putem aminti ca si avantaj respectul impus de BMW. Cu siguranta toti cei care detin un model de la BMW sunt priviti altfe, cu admiratie de catre cei din jur.

Cat despre masina, aceasta este cu adevarat speciala, mai ales datorita faptului ca are tractiunea spate, ceea ce face ca placerea de a conduce un model de la BMW sa fie una de nedescris.

Apoi trebuie precizat faptul ca modelele BMW au distributia pe lant, deci nu exista riscul ca aceasta sa se rupa, la fel ca si in cazul celorlalte masini cu distributia pe curea.

Un alt avantaj este sportivitatea masinii. Dintre cei trei producatori, BMW produce masinile mai sportive si mai pe placul tinerilor. Tot aici putem aminti si puterea motoarelor BMW.

Daca stam sa cautam, cu siguranta gasim o multime de alte avantaje pe care masinile celor de la BMW de au in fata altor masini scoase pe piata de catre alti producatori.

Exista insa si cateva avantaje pe care le au masinile BMW. In primul rand tractiunea spate, care pentru unii este un avantaj, pentru altii poate fi un dezavantaj, mai ales pentru soferii fara experienta.

Apoi, daca stam sa discutam despe piese BMW, ar fi indicat de precizat faptul ca acestea sunt de regula mai costisitoare decat piesele altor producatori germani, insa preturile sunt aproximativ egale cu cele ale modelelor Audi sau Mercedes.

Cat despre piese, oamenii ar trebui sa fie constienti de faptul ca masinile BMW sunt destul de scumpe la intretinut, asa ca acestia ar fi indicat sa isi cumpere o masina de la acest producator doar in cazul in care vor fi siguri ca isi vor permite sa o intretina.

Multi soferi considera ca in BMW nu au acelasi confort precum intr-un model de la Audi sau Mercedes. Discutand de strict aceiasi generatie, cu siguranta modelele BMW nu le sunt inferioare nici celor de la Audi si nici celor de la BMW, deci acesta nu poate fi considerat un dezavantaj.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.