Avantaje termocuverta si tratamentul in saloane

By | October 19, 2018

Pentru a obtine cele mai bune rezultate aveti nevoie de termocuverta profesional. Va oferim toate explicatiile de care aveti nevoie pentru un tratament eficient.

Desi serviciul variaza de la un centru spa la altul, impachetarea corpului se face adesea intr-o camera intunecata, cu lumanari parfumate, muzica usoara si masa de masaj, spune Stephanie Carney, terapeut de masaj la rA Organic Spa din Burbank, CA.

Carney isi acopera masa de masaj cu o patura termica. Pe deasupra, este plasticul folosit pentru a infasura clientul, apoi prosoapele. Pe partea de sus sunt cearsafuri pentru a mentine clientul cald.

“Incepem cu un scrub”, spune Carney. La spa-ul ei, se poate face scrub de namol, scrub de pere si lamaie verde, sau alta optiune. Apoi, pacentii sunt dusi la dus si clatiti inainte de aplicarea produselor de infasurare.

Se intind bine produsele specifice apoi clientul este infasurat. Cand sunteti infasurat in intregime cu bratele pe partea dinauntru, patura termica este trasa in sus. Caldura paturii este de obicei suficient de fierbinte pentru a va face sa transpirati in decursul celor 30 de minute de odihna.

Ultimul pas este sa clatiti si sa aplicati lotiune. Pielea se va simti foarte bine, spune Carney clientilor ei. Majoritatea clientilor spun ca tratamentul este, de asemenea, relaxant.

Optiuni pentru infasurarea corpului

Exista mai multe tratamente corporale, dar Ellis spune ca principalele tipuri sunt:

  • Hidratant, care utilizeaza o varietate de lotiuni si ingrediente
  • Detox, care include ingrediente cum ar fi alge sau argila care au mai multa actiune, in conformitate cu specialistii
  • Slimming care folosesc benzi mai mici de material infasurat strans
  • Celulita, care foloseste de obicei remedii pe baza de plante

Poate o detoxifiere a corpului?

Afirmatia suna bine. Dar medicii spun ca nu este adevarat. Nu a existat niciodata nici o adevarata dovada stiintifica ca organismul prin impachetari elimina toxine sau purifica corpul, spune Elizabeth Tanzi, MD, un dermatolog consacrat din America.

Sandra Fryhofer, MD, fost presedinte al Colegiului American de Medici, este de acord. “Nu stiu nici o baza stiintifica pentru detox”, spune ea.

Gradul  detoxifiere variaza de la spa la spa. Carney de la Organic Spa spune ca corpul elimina prin piele impuritatile. Cand corpul transpira, va detoxificati pielea spune ea, nu ficatul sau rinichii.

Tanzi spune ca ar putea fi adevarat, dar depinde de produs. “Exista cateva beneficii pentru, sa zicem, un tratament cu argila”, spune ea. ” Acela poate scoate impuritatile din piele si din pori. Tanzi a folosit cu succes o masca pe baza de lut pentru pacientii cu acnee.

In ceea ce priveste slabirea, “orice pierdere de centimetri va fi temporara”, spune Fryhofer. “Un tratament prin impaturire termica nu poate inlocui dieta si exercitiile fizice sanatoase”.  Ellis este de acord. “Dupa ce faceti tratamentul, va exista doar in aparenta o diminuare a greutati”, spune ea. “Este cu siguranta temporara.” Poate dura doar o zi sau doua.

Cu toate acestea sunt numeroase studii in favoarea tratamentelor cu termocuverta. Sunt specialisti care sustin ca ajuta la pierderea kilogramelor in plus si pe acest lucru se bazeaza toti cei care incearca.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.