Avantajele alegerii unui tricou de dama

By | May 27, 2021

Avantajele alegerii unui tricou de damaUn tricou pentru dama este, evident, topul pe care iti place cel mai mult sa-l porti dintr-o varietate de motive pe care vom incerca sa le explicam in acest articol.

Daca ceri parerea a zece persoane diferite sa raspunda la intrebarea de ce sa alegi un tricou, este aproape sigur ca vei avea 10 raspunsuri diferite, care pot fi explicate printr-o relatie foarte specifica pe care fiecare o are cu acest articol vestimentar.

Intr-adevar, tricoul ocupa un loc foarte mare in garderoba ta, cu siguranta este imbracamintea pe care o porti cel mai mult zi de zi, inca din copilarie. Astfel, iti vom oferi, prin aceste cateva randuri, cele mai importante avantaje ale alegerii unui tricou.

Avantajul nr. 1, pretul sau

Daca nu te deranjeaza, vom compara tricoul cu varul sau destul de apropiat, dar indepartat in acelasi timp, tricoul polo. Intr-adevar,  tricoul, spre deosebire de tricoul polo, este in general mult mai accesibil din punct de vedere al pretului.

Gasirea unui  tricou de inalta calitate si ieftin nu este foarte complicat, pe internet, il poti obtine cu un pret pe care si-l permite aproape oricine.

Gasirea unui tricou ieftin nu inseamna neaparat ca va fi de o calitate foarte proasta. Acesta trebuie sa  aiba o compozitie minima de 95% bumbac si 5% sintetic  si o greutate de 180 de grame. Daca indeplinesti aceste criterii, tricoul tau ar trebui sa aiba o viata lunga.

Avantajul nr.2, flexibilitatea sa

Folosirea cuvintelor „flexibilitate” si „tricou” in aceeasi propozitie poate fi destul de confuza, dar cand te gandesti la asta se potriveste destul de bine. Intr-adevar, porti tricouri zilnic, in toate scenele vietii de zi cu zi; acest lucru il face cu siguranta cea mai flexibila imbracaminte.

Astfel, poti purta foarte bine  tricouri ca sa dormi, sa faci sport, sa lucrezi, sa iesi cu prietenii, la o intalnire… pe scurt in zeci de situatii, ceva posibil oricand cu un tricou.

In plus, marcile de imbracaminte au inteles foarte bine acest lucru si ofera colectii de tricouri adaptate fiecarei situatii; este posibil sa gasesti un tricou special conceput pentru serile tale de club, la birou sau la sala.

Avantajul nr.3, atemporalitatea sa

Blugii si tricoul sunt cele mai atemporale articole de imbracaminte de moda, iar croiul unui tricou de dama in forma de T nu s-a schimbat niciodata si nu se va schimba niciodata.

In plus, tricoul ramane un atu major intr-o tinuta si a celor in ciuda caracterului sau de baza. Intr-adevar, in ciuda unui stil si a unei croieli dintre cele mai simpliste, purtarea unui tricou intr-o tinuta ramane un adevarat atu de moda; ca dovada cu un tricou simplu alb si blugi, vei fi considerat foarte casual.

Tricou la moda, o chestiune de look

Tricoul poate fi la moda,  atata timp cat este bine ales. Intr-adevar, daca porti o tinuta foarte la moda si tricoul este prea simplist, risti sa iti strici aspectul, motiv pentru care ar trebui sa iti alegi intotdeauna tricoul cu mult peste restul tinutei.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.