Avantajele capsulelor de cafea

By | November 25, 2019

Avantajele capsulelor de cafeaFiecare persoana a baut cel putin odata in viata cafea. Unele persoane au renuntat sa mai bea si a doua oara, in timp ce majoritatea persoanelor si-au creat un obicei din a bea zi de zi cafea.

Ei bine, acum discutam despre cafea ca fiind bautura cea mai populara la nivel mondial. Pe langa aroma sa, cafeaua ne ofera si o serie importanta de beneficii pentru sanatate, iar in continuare veti descoperi o mica parte dintre acestea.

Beneficii pentru inima

Consumul acestei bauturi cofeinizate a fost intotdeauna asociat cu un risc mai mic de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare, coronariene si accidentului vascular cerebral. Estimarile sumare indica faptul ca cea mai mare reducere a riscului apare cu trei cani pe zi.

Un studiu britanic raporteaza ca consumul de cafea reduce riscul de mortalitate la pacientii care au suferit un infarct miocardic. Conform unui alt studiu, consumul acestei bauturi este asociat cu un risc mai mic de boli cardiovasculare, boli coronariene si accident vascular cerebral.

Boala Parkinson prevenita de cafea

Boala Parkinson este a doua boala neurodegenerativa, dupa Alzheimer in lume. Boala este cauzata de moartea neuronilor creierului producatori de dopamina. Studiile au aratat ca cei care beau cafea regulat au un risc mai mic de 32-60% de a dezvolta conditie.

Cafeaua este utila pentru diabetici

Ajuta la reglarea cantitatii de zahar din sange, reprezentand astfel un ajutor al celor care sufera de diabet de tip 2. Diabetul afecteaza in prezent aproximativ 300 de milioane de oameni in intreaga lume. Diabetul 2 este caracterizat prin niveluri ridicate de zahar in sange din cauza unei rezistentei la insulina sau “incapacitatea de a produce”. Studiile arata ca consumatorii obisnuiti de cafea reduc riscul de a dezvolta diabet de la 23 la 50%.

Potrivit unei analize a mai multor studii, cu un total de 450.000 examinari, o cupa de cafea a fost asociata cu reducerea riscului de diabet zaharat de 6%. Cercetatorii din China confirma ca consumul de bautura este asociat cu un risc mai mic de diabet.

Protejeaza ficatul

Ficatul este un organ vital care indeplineste multe functii in corpul nostru. Exista mai multe boli care pot ataca ficatul si pot duce la o stare de ciroza. Din studiile recente rezulta faptul ca consumatorii de cafea sunt cu 80% mai putin susceptibili sa dezvolte ciroza hepatica. Potrivit cercetatorilor chinezi, consumul sau, atat ridicat cat si redus, este asociat cu un risc mai mic de ciroza.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante beneficii pe care cafeaua le ofera pentru sanatate. Tinand cont de toate acestea, este firesc ca oamenii sa se intrebe care este cea mai buna cafea, in conditiile in care exista atat de multi producatori pe piata, iar acum se gaseste cafea sub diferite forme (cafea boabe, cafea macinata, capsule de cafea).

Cei care isi doresc sa savureze in fiecare dimineata o cafea exceptionala cu un amestec dulce, echilibrat si cremos, isi pot indrepta atentia spre Espresso Cafe, pentru a-si alege capsule Lavazza Blue Crema Lungo cutie 100 buc.

Aceste capsule de cafea le ofera oamenilor avantajul de a pregati rapid o ceasca de cafea proaspata, fara a fi nevoie sa amesteci ingrediente suplimentare. In afara de comoditate, exista mai multe avantaje pe care le ofera aceste marfuri. Aflati unele dintre ele in urmatoarele randuri.

  1. Capsulele de cafea ofera o portie pentru fiecare cana. Este obisnuit ca indivizii sa faca mai multa cafea decat pot bea. Drept urmare, cafeaua in plus ajunge sa fie neplacuta si stricata. In multe cazuri, cafeaua neagra este aruncata la chiuveta din bucatarie. Folosind capsule Lavazza Blue Crema Lungo, nu veti mai avea din nou cafea nedorita, deoarece fiecare capsula va produce doar cafea suficienta pentru o cana buna pentru o persoana.
  2. Fiecare cafea are ingrediente precise. Un alt beneficiu urias al producerii de cafea din capsule este ca nu trebuie sa puneti mai multe ingrediente precum lapte, frisa, zahar sau espresso. Deoarece fiecare capsula contine deja cantitatea corespunzatoare de ingrediente care va produce o cafea delicioasa, veti scapa de o grija in plus.
  3. Capsula de cafea ofera un gust uniform. Deoarece capsulele contin ingrediente exacte, puteti fi sigur ca veti avea o cafea aromata de fiecare data cand utilizati masina de cafea. Din aceasta cauza, bautura dvs. va avea gust exact cum va amintiti. Prin urmare, indiferent daca preferati capsule de cafea perfuzate cu vanilie, capsule cu cafea dubla sau pastai, puteti garanta ca veti avea acelasi gust aromat de fiecare data.

Tinand asadar cont de toate aceste avantaje (aceasta este doar o mica lista a avantajelor pe care vi le poate oferi o capsula de cafea), este cat se poate de firesc ca in cazul in care va place sa beti zi de zi cafea, sa va indreptati atentia spre capsule Lavazza Blue Crema Lungo cutie 100 buc.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.