Avantajele folosirii benzilor de albire a dintilor

By | July 26, 2016

Avantajele folosirii benzilor de albire a dintilor
Visul fiecaruia este acela de a avea un zamber de poveste, dar stilul de vita din zilele noastre nu ne permite sa avem parte de acest lucru. Mancarea, bauturile si viciile pateaza si ingalbenesc dintii, motiv pentru care dintii “de vis” au cam disparut din peisaj.

Totusi, au aparut metode ajutatoare de a albi dintii intr-un mod eficient, cum ar fi folosirea de benzi albire dinti. Acum este mult mai usor sa iti albesti dintii chiar acasa, fara a mai petrece mult timp la dentist.

Avantajele benzilor de albire a dintilor sunt numeroase si fac parte din sfera economiilor. Astfel, se poate scapa de drumurile pana la dentist pentru complicatele proceduri de albire a dintilor. In plus, albirea cu benzi speciale poate fi facuta in timpul altor activitati, deoarece ele doar se ataseaza pe dinti si se lasa sa actioneze.

Un alt mare plus il reprezinta partea financiara. Daca la doctor procedeul de albire presupune foarte multe etape si costa destul de mult, folosirea benzilor Crest este acceptabila ca pret, mai ales luand in considerare rapiditatea albirii.

Albirea cu cateva nuante a dintilor poate sa dureze destul de mult, dar Crest, daca este folosit conform instructiunilor si aplicat la intervalul recoandat, o va face intr-un timp mai scurt. De exemplu, dintii ar trebui sa fie curati inainte de aplicare, deoarece resturile si bacteriile care ar putea ramaen prinse intre banda si dinte ar putea deteriora smaltul.

Va elimina petele de culoare de pe dinti, cum ar fi cele de cafea, de tigara sau de sucuri, si, impreuna cu intreaga gama de albire, va mentine albul o perioada indelungata.

Substantele pe care le contin benzile de albire fac parte din gama celor profesionale. Peroxidul, de exemplu, este folosit atat in cabinetul stomatologic, cat si de gama Crest 3D White. Asadar, puteti fi siguri de eficienta, datorata ingredientelor de o calitate superioara.

Un alt mare avantaj il reprezinta usurinta de folosire a benzilor de albire a dintilor, care au instructiuni de folosire explicite, care nu va vor lasa sa dati gres. Se specifica perioada si pasii precursori aplicarii, precum si ce se recomanda a se evita pentru a avea parte de un succes garantat.

Totusi, trebuie mare atentie atunci cand discutam despre dintii plombati, deoarece materialul plombelor este diferit de smalt, iar albirea se poate sa nu aiba loc cu succesul scontat. In aceste situatii, se recomanda un drum la stomatolog, pentru a verifica daca este in regula folosirea acestor metode de albire a dintilor.

Timpurile in care albul dintilor este doar pentru vedete sau pentru cei cu foarte multi bani au disparut. Crest ofera posibilitatea eficienta de a albi dintii intr-un timp rapid si foarte eficient, a tuturor persoanelor, fara a tine cont de varsta sau de grosimea portofelului.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.