Beneficiile ferestrelor din aluminiu

By | August 29, 2019

Beneficiile ferestrelor din aluminiuFerestrele din aluminiu au fost mult timp populare in toate tarile lumii datorita costurilor si durabilitatii si datorita materialelor ieftine. Desi au cedat ferestrei de vinil drept cel mai popular tip de ferestre instalat astazi in lume, acestea raman un tip foarte popular de ferestre si cu avansarile moderne de ferestre de astazi, sunt mai bune ca niciodata.

Ferestrele din aluminiu, spre deosebire de ferestrele din lemn si vinil, sunt exceptional de puternice si durabile. Asta nu inseamna ca ferestrele din lemn si vinil nu sunt durabile, dar raportul greutate / rezistenta al ferestrelor din aluminiu le permite sa aiba cea mai mare selectie de configuratii ale ferestrelor. De fapt, acestea pot fi de trei ori mai mari decat puterea ferestrelor din vinil si de peste 50 de ori mai puternice decat ferestrele din lemn – facandu-le perfecte atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si comerciale.

In ultimii ani, ferestrele din aluminiu au fost abandonate de unii cumparatori de ferestre de inlocuire din cauza perceptiei ca sunt mai putin eficiente din punct de vedere energetic decat alte tipuri de ferestre de pe piata – o preocupare valabila, deoarece aluminiul conduce caldura si frigul foarte eficient. Ferestrele moderne din aluminiu de astazi includ pauze termice, rame izolate si multiple geamuri de sticla, care le-au imbunatatit semnificativ eficienta energetica.

Spre deosebire de ferestrele din vinil, ferestrele din aluminiu nu se vor mai deforma, nu vor putrezi niciodata ca ferestrele din lemn si, ca un metal neferic, nu vor rugini. In plus, finisajele anodizate sau la cuptor de azi nu se vor estompa sau creta ca vopseaua din trecut – ceea ce inseamna ca ferestrele dvs. vor arata noi timp de mai multi ani cu o intretinere minima, asa ca este indicat sa cautati cea mai buna tamplarie aluminiu.

Vom vedea in continuare si care sunt alte cateva motive datorita carora ar fi indicat sa va indreptati atentia spre cea mai buna tamplarie aluminiu.

Performanta termica:

Ferestrele si usile din aluminiu contribuie la o izolare fonica si fonica excelenta, care respecta normele actuale de constructie. Eficienta performantei termice in aluminiu este comparativ mai mare decat lemnul sau PVC-ul. Un cadru din aluminiu care este fabricat cu aluminiu performant este capabil sa depaseasca standardele de eficienta energetica si poate obtine imbunatatiri ale castigului de caldura si ale pierderii de caldura prin ferestre cu 60%.

Durabilitate si intretinere scazuta:

Ferestrele si usile din aluminiu sunt robuste si nu necesita intretinere, datorita proprietatii sale rezistente la coroziune. De asemenea, sunt rezistente la intemperii intr-o serie de conditii dure de mediu. Spre deosebire de multe alte ferestre si usi, acestea nu se vor umfla, crapa, nu se vor dezlipi de-a lungul timpului si vor asigura o durata de viata extinsa a produsului.

Accesibilitate:

Comparativ cu alte optiuni de incadrare pentru ferestre si usi, ramele din aluminiu sunt semnificativ mai putin costisitoare. Ofera o solutie puternica, precum si o solutie economica pentru orice aspect intern si comercial. Aluminiul este de 3 ori mai puternic decat PVCul si de 4,3 ori mai puternic decat lemnul. Astfel, aluminiul este o optiune ideala si rentabila pentru ferestre si usi.

Flexibilitatea proiectarii:

Aluminiul ofera o flexibilitate de design, care este limitata doar de imaginatia ta. Rezistenta si flexibilitatea metalului ii permite sa fabrice orice produs in conformitate cu specificatiile personalizate. Ofera o gama interminabila de optiuni de personalizare cu finisaje si ochelari.

Finisaje:

Ferestrele si usile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de finisaje, ceea ce asigura o potrivire perfecta cu orice tip de decor. Acestea vin cu finisare de acoperire cu pulbere, astfel incat nu necesita revopsire. Acoperirea cu pulbere vine cu o gama larga de culori care va ofera libertatea de a crea aspectul in functie de aspectul necesar. De asemenea, include finisaje unice, metalice si din lemn perlat.

Reciclare:

Aluminiul este un material durabil pentru mediu , ofera una dintre cele mai mari rate de reciclare in comparatie cu orice alt metal. Procesul de reciclare a aluminiului necesita doar cinci procente din energia initiala. Aceasta proprietate inerenta o diferentiaza de alte materiale de incadrare si isi consolideaza credinta durabila.

Instalarea de ferestre si usi din aluminiu va va face casa sa para mai frumoasa si, desigur, va economisi bani pe facturile pe termen lung.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.