Beneficiile pentru sănătate ale apei ionizate

By | November 9, 2022

Apa ionizată alcalină contribuie la îmbunătățirea sănătății. Ionizatoarele de apă sunt utilizate în Japonia și în alte părți ale Asiei de peste 40 de ani și sunt certificate de Ministerele Sănătății din Coreea și Japonia ca dispozitiv medical aprobat.

Apa ionizată a ajutat milioane de oameni să lupte împotriva bolilor, inclusiv artrită, probleme digestive, afecțiuni inflamatorii, tulburări ale pielii, probleme cu greutatea, diabet, cancer, reflux acid, gută, oboseală, alergii și dureri cronice.

Apa alcalină are multe beneficii pentru sănătate. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

 • Restabilește echilibrul pH-ului organismului
 • Acționează ca un puternic antioxidant
 • Îmbunătățește hidratarea celulară

Apa alcalină restabilește echilibrul pH-ului organismului

Te simți adesea obosit sau letargic? Suferi de răceli frecvente, infecții, boli sau dureri articulare? Unghiile, pielea și părul tău arată și se simt nesănătoase? Dacă da, atunci corpul tău poate fi prea acid!

Ceea ce mănânci, bei, pui pe piele, calitatea aerului pe care îl respiri, exercițiile pe care le faci și chiar gândurile pe care le ai pot contribui la aciditatea corpului tău. Majoritatea oamenilor sunt prea acizi, iar asta le consumă energia și le provoacă boli și afecíuni fără ca ei să-și dea seama că aceasta este cauza.

Apa alcalină acționează ca un puternic antioxidant

Apa ionizată alcalină este o sursă puternică de antioxidanți, deoarece conține o abundență de electroni liberi care pot fi donați organismului pentru a neutraliza radicalii liberi.

Dar ce este mai exact oxidarea? Gândeşte-te la ce se întâmplă cu o felie de măr lăsată pe masă câteva ore: devine maro din cauza expunerii la moleculele instabile de oxigen din aer. În interiorul corpului nostru, celulele noastre sunt, de asemenea, supuse continuu la oxidare din cauza prezenței radicalilor liberi de oxigen, care sunt molecule instabile ce caută cu disperare electroni pentru stabilitate. S-a dovedit științific faptul că radicalii liberi provoacă daune celulare și în ADN, ce contribuie la îmbătrânire și pot duce la apariția diferitelor boli.

Apa alcalina super-hidrateaza organismul

Moleculele de apă se regăsesc în grupuri, mai degrabă decât ca molecule individuale. Apa de la robinet, care este sub presiune, are grupuri foarte mari de 12-16 molecule. Procesul de ionizare rupe legătura electrică a moleculelor de apă și restructurează apa până la aproximativ 5-8 molecule per cluster. Această dimensiune mai mică a grupului înseamnă că apa poate fi absorbită mai ușor în celule, oferind astfel o hidratare superioară pentru organism și ajutând la dizolvarea și eliminarea deșeurilor solide acide și a toxinelor care s-au acumulat în organism.

Ionizatoare de apă electrice

Cu ionizatoarele de apă electrice de la Wellnessist Shop, poți avea la tine acasă propriul izvor de apă pură și energizantă, o apă la fel de binefăcătoare ca și apa din stațiunile balneare.

Ai numai de câștigat:

 • Bei o apă curată: elimină peste 99% din contaminanții din apă
 • Economisești bani și timp: ai apă mai bună și mai ieftină decât apa îmbuteliată, fără să trebuiască să o cari
 • Apa alcalină ionizată bogată în hidrogen este puternic antioxidantă și te ajută să ai mai multă energie și să îți menții sănătatea
 • Apa acidă te ajută să îți menții frumusețea părului, pielii și unghiilor
 • Nu mai poluezi planeta cu sticle de plastic
Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.