Beneficiile radiofrecventei

By | July 19, 2018

Beneficiile radiofrecventeiO multime de femei in momentul in care nu mai sunt multumite de aspectul lor fizic, pot opta pentru un tratament cu un aparat radiofrecventa de la UtilariSaloane, iar in scurt timp vor ajunge din nou sa fie multumite de aspectul lor fizic.

In ceea ce priveste tratamentul, trebuie precizat faptul ca radiofrecventa poate sa fie folosita in tratamente faciale, iar aici discutam despre atenuarea ridurilor si combaterea aspectului de piele lasata.

Deasemenea, radiofrecventa este ideala si in ceea ce priveste tratamentele corporale, iar aici tratamentul ajuta femeile sa elimine centimetrii nedoriti din zona taliei, sau topeste celulita de pe solduri, indiferent de stadiul acesteia. Nu in ultimul rand, radiofrecventa este ideala si datorita faptului ca elimina vergeturile femeilor.

Ei bine, si daca tot este atat de importanta radiofrecventa, in continuare vom vedea care sunt beneficiile sale in totalitate.

Atunci cand discutam despre radiofrecventa corporala, trebuie sa precizam faptul ca pentru organismul uman, tratamentul vine cu urmatoarele beneficii:

 • Radiofrecventa ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si a circulatiei limfatice;
 • Radiofrecventa este utila si in procesul de eliminare a toxinelor din tesuturile epiteliale, conjunctive si musculare;
 • Deasemenea, trebuie amintit faptul ca radiofrecventa este ideala si deoarece creste gradul de oxigenare al tesuturilor.
 • Totodata, radiofrecventa combate aspectul de piele flasca, asa ca este tratamentul ideal pentru femeile care au sanii lasati, sau pentru femeile care se confrunta cu excesul de piele in jurul coatelor sau in jurul genunchilor;
 • Radiofrecventa corporala este extrem de importanta si deoarece ajuta la cresterea usoara a productiei fibrelor de colagen, fapt care contribuie la cresterea fermitatii pielii;
 • Radiofrecventa corporala are rolul de a atenua vergeturile si de a preveni aparitia acestora;
 • Tot despre radiofrecventa corporala mai trebuie amintit faptul ca induce slabire si remodelare corporala;
 • Nu in ultimul rand, trebuie facuta precizarea ca acest tratament poate sa reduca celulita prin distrugerea adipocitelor.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale radiofrecventei corporale, insa femeile au posibilitatea de a opta si pentru radiofrecventa faciala, care are urmatoarele beneficii:

 • Radiofrecventa faciala diminueaza foarte mult pungile de sub ochi;
 • Tratamentul atenueaza foarte mult cicatricile care au aparut datorita acneei netratate in mod necorespunzator, sau cicatricilor care au aparut din alte cauze superficiale;
 • Radiofrecventa faciala are un efect important de atenuare a ridurilor si a asperitatilor;
 • Totodata acest tratament facial creste in cantiatati mici productia de colagen si elastina, fapt care contribuie la cresterea elasticitatii pielii;
 • Nu in ultimul rand, trebuie amintit faptul ca radiofrecventa corporala tonifiaza epiderma, cea care ii ofera pielii lasate un aspect mult mai ferm.

Asadar, acestea fiind spuse, in momentul in care discutam despre radiofrecventa, aceasta poate sa fie atat faciala cat si corporala.

Ce este foarte important si trebuie amintit in acest articol, este faptul ca radiofrecventa nu este daunatoare in nici un fel pentru organism, ci chiar poate fi utila datorita multimii de beneficii amintite in acest articol. Tocmai de aceea, femeile care nu sunt multumite de corpul lor pot opta pentru un astfel de tratament.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.