BMW 5 – cum poti preveni deteriorarea acestei masini

By | February 28, 2019

BMW 5 – cum poti preveni deteriorarea acestei masiniIntotdeauna a existat o asociere voita sau nu intre a fi cool si a avea BMW. Aceste masini, renumite pentru ingineria lor de calitate si pentru cele mai bune rezultate de clasa, sunt aduse la rang de cinste de seria 5. Recunoscuta in lumea automobilelor drept modelul de lux care acopera decalajul intre autoturismul sexy si masina de familie, acest model de masina a cutreierat drumurile Europei inca din 1972.

Cunoscuta drept o investitie buna, seria de automobile BMW seria 5 are modele cunoscute pentru stilul de viata indelungata, dar si pentru aspectul inedit. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constienti ca, la fel ca orice alta masina, prezinta o serie de probleme frecvente despre care ar fi bine sa stiti daca aveti sau vreti sa aveti legatura cu aceasta masina.

Una dintre cele mai cunoscute probleme ale modelelor BMW seria 5 are legatura cu sistemul de racire. Pompa de apa si termostatul sunt cunoscute ca problematice la aceste modele de masini. Fiti atenti la aspectele legate de luminile Service Engine Soon si urmariti si nivelul temperaturii pentru a putea vedea daca motorul este prea fierbinte. Sistemul de racire este responsabil pentru 25% dintre toate problemele mecanice la acest model de autovehicul, iar daca problemele de acest fel persista timp indelungat este clar ca acest lucru poate provoca probleme intregului motor. Tocmai de aceea este indicat ca la primele semne de functionare in afara parametrilor normali in ceea ce priveste sistemul de racire sa apelati la un service pentru a diagnostica problemele existente.

O alta problema recunoscuta a modelelor seria 5 este reprezentata de aerul conditionat. Acest lucru poate fi simtit din cauza faptului ca viteza de schimbare a ventilatorului nu este solicitata de comenzi, iar sistemul nu sufla aerul rece in treptele inferioare ale panoului de comanda. Recomandat este sa va asigurati ca verificati aerul la toate nivelurile de functionare inainte de a achizitiona o masina la mana a doua de acest fel.

Daca BMW-ul seria 5 pe care il detineti sau pe care doriti sa il cumparati este prevazut cu o trapa, exista mari sanse ca in timp ce conduceti masina sa auziti un fluierat continuu. Acest lucru este cauzat de existenta unei probleme cu etansarea din cauciuc, aceasta nefiind montata corect pe unele vehicule din cauza unei defectiuni de productie.

Pompa de combustibil, o alta componenta a masinii cu probleme dese de functionare la modelele de acest fel, duce la performante slabe ale motorului si la putere redusa si la ralanti. Daca a fost identificata aceasta problema e bine sa stiti ca inlocuirea pompei trebuie facuta de urgenta, pentru ca problemele se pot extinde, iar masina va avea multiple defecte.

Atat pentru aceasta din urma problema, cat si pentru altele care pot aparea in functionarea unei masini BMW seria 5 va recomandam sa apelati cat mai repede la serviciile unor profesionisti pentru a le remedia. In acest sens, Auto Atu va sta la dispozitie si va garanteaza reparatii imediate, in cel mai scurt timp posibil si cu cheltuieli reduse.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.