Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD

By | September 10, 2021

Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CDCambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD urmează cadrul curricular Cambridge English Secondary English as a Second Language (ESL). Cursul 8 este atent organizat în optsprezece capitole tematice de studiu, bazate pe Cambridge International English Scheme of Work for Etapa 8.

Subiectele și situațiile din cursul Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD au fost selectate pentru a reflecta această diversitate și a încuraja învățarea despre viața celui de lângă tine prin intermediul limbii engleze.

Cursul prezintă sarcini realiste de ascultare, vorbire, citire și scriere, precum și proiecte, la sfârșitul capitolelor, similare celor învățate în limba maternă. După fiecare capitol se face literatură diversă din texte autentice dintr-o varietate de surse. Nivelul studiului este cel intermediar (B1).

Ce conține cursul?

Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD este conceput pentru elevii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani pentru 80-160 de ore de lecții. Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD este un curs de engleză generală pe 8 niveluri, cu pregătire cuprinzătoare pentru examenul Cambridge English for Schools.

Acest curs flexibil reunește toate instrumentele și tehnologiile de care ai nevoie pentru a obține rezultate bune. Acest curs este unul școlar pregătit și aprobat în comun de Cambridge English Language Assessment. Abordarea sa unică este determinată de cercetarea lingvistică de ultimă oră din English Profile și Cambridge Learner Corpus.

Cursul Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD este ideal pentru învățarea limbii engleze, indiferent de obiectivele tale de învățare. Fie că este vorba de pregătirea pentru examene sau doar de învățarea limbii engleze pentru a-ți extinde cunoștințele și orizonturile – indiferent de caz, acest curs nu te va lăsa indiferent.

Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD – Subiecte curs

Caracteristicile cheie ale cursului sunt subiectele adecvate vârstei, care sunt relevante și atrăgătoare, lucrări de examene scrise și editate de experți. Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD te va ajută să identifici și să eviți greșelile gramaticale obișnuite.

Interviurile video live cu adolescenții recreează limba vie a mediului școlar. În secțiunea „Pregătirea pentru …”, sunt dezvoltate abilități de scriere și vorbire. Vocabularul în limba engleză garantează un vocabular vast. Lucrul treptat cu sarcini de examen efectuate în timp, îi pregătește pe elevi pentru examen. O mare varietate de subiecte contribuie la crearea unui vocabular mare. Secțiunile interculturale și culturale creează interes pentru problemele generale ale elevilor, iar ghidul gramatical cu activități de sprijin, oferă bune practici complementare.

Nivelul de limba engleză B1 sau intermediar este a treia etapă a stăpânirii limbii engleze în cadrul european comun de referință (CEFR). Majoritatea angajatorilor solicită de la solicitanți limba engleză exact nivel intermediar (B1). Cu același nivel, poți intra în departamentul pregătitor al unei universități străine.

Pentru a-l valida, trebuie să treci examenul PET (Preliminary English Test). De la acest nivel, poți începe să te pregătești activ pentru examenul FCE (First Certificate of English). Dar, înainte de a fugi pentru a te înscrie la testare, ai nevoie de cursul Cambridge Global English Stage 8 Coursebook with Audio CD.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.