Cand stii ca ai nevoie de termostate ambianta de la Salus?

By | November 1, 2015

termostat salus 091flrfProbabil ca deseori avem momente in care cautam sa scotocim printre gadgeturile tehnologice incercand sa gasim anumite lucruri care sa ne satisfaca cerintele si sa ne imbogateasca experientele. Un astfel de dispozitiv este un termostat de ambianta, produs care in ultimii ani pare sa castige din ce in ce mai mult teren, un produs pe atat de simplu, pe cat de eficient.

Stim ca avem nevoie de termostate ambianta Salus in momentul in care in timpul perioadelor reci ne dorim sa avem un plus de confort in interiorul caselor noastre. Sau atunci cand facem sport si avem nevoie sa ajustam temperatura in concordanta cu activitatea pe care o depunem. Sau pur si simplu atunci cand ne bem cafeaua dimineata si am vrea sa ne putem bucura in voie de magnificul moment.

Atunci este cel mai bun moment sa cauti aceste termostate ambianta de la Salus si mai mult decat atat sa te si interesezi cu privire la abilitatile pe care le pot avea aceste produse. In functie de modele acestea pot avea caracteristici diferite, preturi si chiar optiuni. Deoarece suntem din ce in ce mai curiosi sa aflam ce poate face un astfel de termostat, am intrebat specialistii in domeniu si anume pe cei din magazinul www.shop-einstal.ro, in speranta ca astfel ne vom lamuri cu privire la necesitatea de a achizitiona astfel de dispozitive.

In magazinul de care pomeneam anterior, unul dintre aceste termostate ambianta de la Salus este modelul T105RF. Desi are un nume desprins parca din filme stiintifico- fantastice, principiul sau de functionare nu este deloc greu. Produsul este un dispozitiv de tip wireless, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa ne facem griji cu privire la mascarea inutila a firelor electrice. Acesta este un cronotermostat cu unde radio, cuplat la o centrala termica, care primeste comenzi din partea utilizatorilor, pe care mai apoi le executa cu ajutorul centralei termice.

Astfel daca aceste termostate ambianta de la Salus sunt setate de catre utilizator sa genereze o temperatura de pana la 24 de grade Celsius, acest termostat va limita distributia de caldura la aceasta valoare, fara ca ea sa fie depasita. Principiul seamana foarte mult cu ceea ce cunosteam pana acum in cazul variatoarelor, insa acestea sunt o varianta mult imbunatatita si mult mai eficienta.

Pentru a exemplifica mai bine aceasta situatie putem lua ca exemplu cazul unui birou in care se lucreaza de la ora 10 pana seara la ora 18, sambata de la ora 10 pana la ora 13, iar duminica nu se lucreaza deloc. In acest caz, prin folosirea acestor termostate ambianta de la Salus temperatura in interiorul incintei poate fi controlata, astfel incat distributia caldurii sa se faca doar in acele intervale in care incinta este populata. Putem asadar sa setam orele de functionare, zilele, dar si temperaturile maxime admise.

Aceste produse pot fi gasite in magazinul www.shop-einstal.ro la preturi accesibile, iar gama de modele de termostate ambianta de la Salus este extrem de variata. Aca si tu iti doresti sa controlezi eficient temperatura casei tale atunci tot ceea ce ai de facut este sa te interesezi cu privire la aceste produse.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.