Caracteristici iPhone 8

By | January 14, 2019

Caracteristici iPhone 8IPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt smartphone-uri proiectate, dezvoltate si comercializate de Apple Inc. Este a unsprezecea generatie a iPhone-ului. Acestea au fost anuntate pe 12 septembrie 2017, alaturi de iPhone-ul de la sfarsitul lunii mai, la Teatrul Steve Jobs din campusul Apple Park si au fost lansate pe 22 septembrie 2017, urmand ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Peste tot poti gasi servicii de inlocuire display iPhone 8.

Pe langa adaugarea unui back glass, modelele iPhone 8 si 8 Plus sunt in mare masura similare cu cele ale predecesorilor lor. Modificarile notabile includ adaugarea incarcarii fara fir, un procesor mai rapid si camerele si afisajele imbunatatite. IPhone-urile 8 si 8 Plus partajeaza cea mai mare parte a hardware-ului lor intern cu iPhone-ul X.

Receptia telefoanelor a fost amestecata, recenzentii laudand adaugarea incarcarii fara fir si noul procesor Apple A11, criticand in mod semnificativ proiectul imbatranit.

Hardware

Afisaj

IPhone 8 si 8 Plus pastreaza afisajul HD Retina gasit in iPhone 7,  dar au acum tehnologia True Tone, permitand reglarea automata a ecranului pe baza iluminarii ambientale inconjuratoare. Acestea pot reda continut HDR10 si Dolby Vision, in ciuda faptului ca nu au un HDR-ready display, realizate prin conversia in jos a continutului HDR pentru a se potrivi ecranului, in timp ce inca mai au unele imbunatatiri ale gamei dinamice, contrastului si gama larga de culori in comparatie cu continutul standard.

Aparat foto

IPhone-ul 8 dispune de o camera de 12 MP cu focalizare automata, diafragma f / 1,8 si stabilizare optica a imaginii capabile sa capteze imagini video de 4K la 24, 30 sau 60 de cadre pe secunda sau 1080p la 30, 60, 120 sau 240 de cadre pe secunda.

IPhone 8 Plus imbunatateste camera principala pentru un obiectiv cu unghi larg cu zoom digital de pana la 10 × sau zoom optic 2 ×  si pastreaza un al doilea obiectiv teleobiectiv similar celui gasit pe iPhone 7 Plus, dar cu imbunatatirea efectelor de adancime a campului si a efectului de iluminare in modul Portret.

Ambele modele au o camera frontala de 7 MP cu o diafragma f / 2.2 capabila sa capteze 1080p video la 30 de cadre pe secunda si 720p video la 240 de cadre pe secunda, impreuna cu detectarea fetei si un interval dinamic ridicat.

Chipset

IPhone-urile 8 si 8 Plus contin sistemul Apple A11 Bionic, un procesor hexa-core, pe care compania spune ca are doua nuclee care sunt cu 25% mai rapide decat procesorul A10 al lui iPhone 7 si patru nuclee care sunt cu 70% modelul anterior. Telefoanele au, de asemenea, o unitate de procesare a graficelor de la Apple, cu 30% mai rapida decat unitatile anterioare, cu acelasi nivel de performanta ca si A10 la jumatate din putere.

Telefoanele au spatele de sticla in loc de carcasa din aluminiu complet gasita pe modele anterioare, permitand utilizarea tarifarii wireless standard Qi. Telefoanele sunt clasificate la IP67 pentru rezistenta la apa.  Ambele modele au optiuni de stocare de 64 si 256 gigabyte si sunt oferite in culori de argint, auriu sau gri Gray Space . O versiune editie speciala rosie produsa in rosu cu un front negru a fost lansata pe 9 aprilie 2018. Editiile speciale ale iPhone 7 si 7 Plus au un front alb.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.