Care este cel mai frumos cadou pentru copilul tau?

By | August 11, 2017

Care este cel mai frumos cadou pentru copilul tau?
Cu siguranta fiecare parinte isi doreste sa ii poata oferi copilului sau tot ceea ce ii lipseste acestuia, pentru a duce o viata cat mai frumoasa, insa de multe ori acest lucru este destul de greu de realizat.

Copiii intr-o oarecare masura sunt destul de usor de multumit, pentru ca daca le oferi ceea ce iti cer, ii castigi de partea ta, insa trebuie precizat faptul ca exista si copii care sunt foarte greu de multumit, si care au foarte multe pretentii de la parintii lor.

De exemplu, daca in urmatoarele saptamani se apropie ziua de nastere a copilului tau, cu siguranta te gandesti sa il surprinzi in cel mai placut mod posibil, pentru ca doar asa vei putea sa citesti fericirea de pe chipul sau.

In acest caz, ca si un cadou frumos de ziua sa, ai putea sa ii oferi cateva jucarii, sau sa ii cumperi fel si fel de mascote, sau machete care sa reprezinte personajele sau preferat din desenele animate.

Cu siguranta copilul va fi foarte incantat, si iti va multumi pentru cadoul ales, insa pe langa acest cadou, ai putea sa il surprinzi mult mai placut.

Daca te intrebi cum, ei bine, poti sa ii organizezi o petrecere supriza, la care sa participe toti prietenii si toti colegii de la gradinita, iar cadoul ar fi un animator pentru petrecerile copiilor. Cu siguranta vei putea gasi mai multi animatori copii care ar fi incantati sa participe la acest eveniment important din viata copilului tau.

In cazul in care consideri ca aceasta ar fi cea mai frumoasa supriza pentru copilul tau, atunci trebuie sa stii cu exactitate care ar fi personajul sau preferat, sau care sunt personajele lui preferate, astfel incat animatorul sa se poata deghiza.

In cazul in care copilul are doua personaje preferate, iar bugetul tau nu este unul limitat, atunci poti solicita doi animatori pentru copii, iar fiecare dintre acestia se va prezenta la petrecere deghizat intr-un anumit personaj.

O astfel de petrecere, cu siguranta o va tine minte tot restul vietii copilul, mai ales daca este prima data cand incerci sa il surprinzi in acest mod.

Simtul dezvoltat al umorului pe care il vor avea animatorii, programul artistic pe care acestia il vor avea, si buna dispozitie a lor, ii va determina pe copii sa se simta mai mult decat bine in pielea lor.

Trebuie insa ca animatorii sa fie pregatiti tot timpul, pentru ca asa cum stim cu totii, copiii sunt foarte imprevizibili, si preferintele lor se pot schimba de la un moment la altul.

Tocmai de aceea, acestia trebuie sa se adapteze cat mai rapid fiecarei situatii, si ar fi indicat sa aiba asupra lor mai multe costumatii, pentru ca in cazul in care li se cere, sa se poata deghiza cat mai rapid intr-un alt personaj.

Asadar, si cadourile care constau in jucarii ii vor cucerii pe copii, insa in cazul in care ii vei organiza copilului tau o astfel de petrecere, acesta va fi mai mult decat incantate.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.