Care este solutia ideala pentru repigmentare par carunt?

By | July 31, 2018

Care este solutia ideala pentru repigmentare par carunt?Odata cu trecerea anilor, fiecare dintre noi o sa ne confruntam cu aparitia semnelor batranetii, iar unul dintre acestea este fara doar si poate reprezentat de aparitia firelor albe de par in cap.

Ei bine, persoanele care se confrunta cu o astfel de problema, cu siguranta cauta fel si fel de solutii pentru a masca firele albe de par.

Cele mai multe persoane, atat cele de sex masculin cat si cele de sex feminin, pentru a-si ascunde firele albe de par aleg sa foloseasca vopsea pentru par. Vopseaua ii ofera parului o culoare frumoasa si stralucitoare, insa compusii chimici din compozitia acesteia afecteaza radacina firelor de par.

Tocmai de aceea, nu este indicat ca persoanele care isi doresc sa scape de parul carunt sa foloseasca vopseaua pentru par. In aceste conditii, ar fi mai indicata utilizarea unor trucuri naturale si a unor leacuri babesti, despre care se spune ca sunt foarte eficiente.

Pentru persoanele care se confrunta cu aparitia firelor albe de par in cap, o alta solutie ar putea fi reprezentata de Nogrey, care este un tratament repigmentare par carunt ideal datorita substantelor din compozitia sa.

Produsul trebuie sa fie foarte bine agitat inainte de a fi utilizat, insa inainte de asta, parul trebuie sa fie spalat si uscat foarte bine. Este foarte important de precizat ca produsul nu trebuie sub nici o forma sa intre in contact cu ochii.

Apoi, in ceea ce priveste modul de utilizare al Nogrey, trebuie mentionat faptul ca se pun cateva picaturi de solutie pe par, dupa care aceasta se intinde. Zonele podoabei capilare asupra carora se doreste ca produsul sa actioneze trebuiesc pieptanate foarte bine, iar apoi trebuie lasata lotiunea sa se usuce.

Este foarte important de precizat faptul ca produsul nu are rezultate de pe o zi pe alta, asa ca oamenii care isi doresc sa foloseasca Nogrey trebuie sa foloseasca undeva la 15 – 20 de zile produsul, pentru ca firele lor de par sa ajunga la nuanta naturala.

De precizat este ca pentru mentinerea rezultatului, Nogrey trebuie sa fie utilizat in fiecare saptamana, odata sau de doua ori.

Pentru cei care sunt mai sceptici in privinta acestei lotiuni pentru repigmentarea parului, trebuie precizat ca Nogrey este un produs testat de catre specialisti, este un produs care nici nu pateaza pielea si care nici nu are efecte secundare.

Nu este insa indicata folosirea sa in cazul in care pielea capului este zgariata sau iritata, si nici nu trebuie folosit produsul pentru gene, pentru sprancene sau pentru barba in cazul barbatilor.

Asadar, acestea fiind spuse, persoanele care isi doresc sa scape cat mai rapid de parul carunt, ar trebui sa isi indrepte atentia spre lotiunea pentru repigmentarea parului Nogrey.

Cei care vor folosi acest produs vor ajunge la culoarea naturala a parului in doar 15 – 20 de zile, iar apoi isi vor putea mentine culoarea naturala a parului o perioada indelungata de timp, in conditiile in care vor folosi in continuare produsul odata sau de doua ori saptamanal.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.