Care sunt beneficiile unui carucior 3 in 1 pentru viitorii parinti

By | April 15, 2021

Care sunt beneficiile unui carucior 3 in 1 pentru viitorii parintiCand vine pe lume un copil exista foarte multe pregatiri importante. Caruciorul este unul dintre obiectele nelipsite si semnificative. El este util parintilor din prima clipa si alegerea lui presupune cunoasterea diverselor tipuri si sisteme incluse.

Astfel, poti decide sa cumperi varianta care este potrivita pentru tine accesand site-ul BabyMatters.ro, care iti ofera multiple optiuni de scoici, carucioare, adaptoare, etc. Vei descoperi aici produse de calitate superioara, din materiale bine alese. Poti alege carucioare 3 in 1 Joie  care iti vor fi de folos pentru mut timp.

Ele pot sa fie folosite pana la varsta de 3 ani a copilului tau. Daca alegi sa achizitionezi un asemenea tip de carucior, o sa ai o multitudine de beneficii. Iata 5 cele mai importante astfel de avantaje pe care le vei avea:

 1. Caruciorul 3 in 1 are landou, scoica si scaun pentru plimbare

Principalul avantaj al unui carucior 3 in 1 este acela al posibilitatii modificarii stilului general al sau. Astfel, poti avea un landou, perfect pentru un bebelus mic, care sta intins.

Apoi, poti folosi scoica din masina pentru a nu trezi copilul atunci cand il scoti din autoturism. Mai departe, la plimbari, vei folosi scaunul special dedicat acestui lucru. Copilul se va bucura de tot ceea ce ofera caruciorul si se va simti bine in toate cele 3 ipostaze.

 1. Copilul poate sa fie mutat in timp ce doarme, fara sa fie deloc deranjat

Caruciorul este versatil si acesta este un mare avantaj pe care il ofera parintilor. Copilul va putea sa fie mutat direct din scoica din masina, in carucior, printr-un simplu adaptor inclus in sistem. Astfel, copilul nu trebuie sa fie trezit atunci cand este transportat. El va fi imediat pozitionat pe cadrul caruciorului si o sa poata sa mearga in continuare fara sa fie deranjat.

 1. Economisesti bani atunci cand cumperi un singur carucior in loc de 3 produse diferite

Exista multe tipuri de cheltuieli necesare la momentul venirii pe lume a unui copil. Prin alegerea cumpararii unui carut 3 in 1 poti economisi bani. Vei avea tot ce ai necesar pentru varsta 0-3 ani. Vei putea transporta copilul in masina, cu caruciorul la plimbare sau vei putea folosi landoul atunci cand doreste sa doarma, in primele luni de viata.

 1. Poti sa modifici marimea scoicii sau landoului, pe masura ce creste copilul

Un alt avantaj este cel legat de modificare landoului pe masura ce se mareste copilul. Astfel, o sa poti sa il adaptezi la dimensiunile bebeluslui si o sa oferi un confort maxim.

 1. Poti avea acelasi produs pana la varsta de aproximativ 3 ani de zile

Un carucior 3 in 1 este potrivit pentru copiii de la 0 la 3 ani. Astfel, nu este necesar sa cumperi altceva daca ai ales un astfel de carucior. Ai posibilitatea de a modifica landoul sau scoica in functie de cresterea in inaltime a copilului tau.

Un astfel de carucior este solutia ta pentru a economisi bani si pentru a avea totul la indemana pentru mult timp.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.