Care sunt caracteristicile si recomandarile de abonament pentru tipurile de webhosting?

By | March 28, 2017

Care sunt caracteristicile si recomandarile de abonament pentru tipurile de webhosting?
Vom analiza in continuare tipurile de gazduire web si vom specifica ce caracteristici si recomandari se fac pentru abonamentul la serviciile oferite.

1.    Shared Hosting sau Reseller Hosting – mai multe conturi de webhosting care sunt gazduite pe acelasi server si care folosesc resursele in comun, si anume un IP comun sau un IP dedicat.

–    Abonamentele impun limite asupra resurselor, pentru ca toti utilizatorii sa beneficieze in acelasi timp de calitatea serviciilor pe acelasi server. Preturile sunt mai mici decat abonamentul pentru serverele virtuale sau dedicate.
–    Configuratia serverului nu poate fi modificata, iar numarul de e-mailuri este limitat, asistenta tehnica este 24 x 7 si protectie antivirus.
–    Recomandat pentru: site-uri de prezentare, bloguri, magazine online, aplicatii software.

2.    VPS (Virtual Private Server) – partitionarea resurselor unui server fizic, fiecare server avand propriul sistem de operare si a acces la resurse garantate, fara limite individuale privind site-urile sau aplicatiile care ruleaza pe VPS.

–    Abonamentele nu impun limite asupra resurselor, resursele fiind impartite intre mai multi clienti, costurile sunt reduse comparativ cu serverele dedicate, configuratia serverului poate fi modificata, numarul de e-mailuri nu este limitat, asistenta tehnica 24 x 7.
–    Recomandat pentru: bloguri cu trafic mediu spre mare, magazine online medii sau mari, aplicatii software mai complexe.

3.    Servere dedicate – Resursele serverului fizic sunt folosite de un singur utilizator si sunt garantate, configuratia serverului poate fi adaptata si optimizata, numarul de e-mailuri nu este limitat, asistenta tehnica este asigurata 24 x 7.

–    Recomandat pentru: bloguri cu trafic mediu si mare, magazine online mari si foarte mari, aplicatii software foarte complexe.

Alegerea dintre aceste trei tipuri de gazduire web o va face clientul in functie de necesitatile pe care le are, si stand de vorba cu compania de webhosting, pentru a cunoaste si analiza cele trei tipuri de abonament. Exista pachete care au diferite preturi si sunt disponibile pe anumite perioade de timp.

Cititi cu atentie caracteristicile si recomandarile de mai sus, pentru a putea cunoaste macar pe scurt detalii despre aceste trei tipuri de gazduire web, dar alegeti discutand mai intai cu furnizorul de servicii care este cel mai in tema si care este cu adevarat profesionist, si va poate recomanda ceea ce este cel mai potrivit activitatii site-ului dumneavoastra.

Nu alegeti doar in functie de preturi, ci analizand ceea ce vi se potriveste cel mai bine, ceea ce va avantajeaza, si fiti atenti si in ceea ce priveste compania de webhosting, pentru ca sunt foarte multe astfel de companii, care au oferte diferite, va trebuie deci sa faceti o alegere corecta, dupa ce ati aflat sau citit comentariile lasate de alti clienti, astfel veti castiga cu siguranta din investitia pe care o faceti la inceput in serviciile de calitate oferite de cele mai bune companii de gazduire web, cu servicii exceptionale privind functionalitatea, viteza, spatiul de stocare si limita de banda.

Cele mai indicate sunt abonamentele care pot oferi si reduceri, uneori substantiale pentru a atrage cat mai multi clienti.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.