Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru iPhone 8?

By | August 16, 2020

Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru iPhone 8?Chiar daca deja au aparut dispozitive iPhone mai noi, modelele iPhone 8 sunt inca destul de atractive, iar multi utilizatori si-ar dori si acum sa isi cumpere un astfel de smartphone.

Exista insa si utilizatori care deja detin telefoane iPhone 8, si care sunt dezamagiti de acestea, datorita unor probleme de functionare. Va prezentam cateva probleme comune ale acestor dispozitive in randurile care urmeaza.

Continuati sa cititi pentru a stii la ce sa va asteptati daca alegeti un astfel de smartphone, sau pentru a stii la ce va puteti astepta daca deja detineti un asemenea dispozitiv.

Probleme cu conexiunea Bluetooth

Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme de pe iPhone 8, de care se plang mai multi utilizatori. Depindem de Bluetooth ascultand muzica in masina noastra sau prin casti wireless. Daca de asemenea, va confruntati cu probleme in timp ce stabiliti o conexiune constanta, iata ce trebuie sa faceti:

Pentru inceput, puteti merge la Setari> Bluetooth> atingeti „i” in cerc si selectati conexiunea Bluetooth cu care va confruntati cu probleme> faceti clic pe Uita acest dispozitiv. Dupa ce ati terminat, reconectati dispozitivul din nou pentru a verifica daca conexiunea a fost facuta.

Desi solutia de mai sus a functionat pentru majoritatea utilizatorilor, daca inca nu ati reusit sa o rezolvati, atunci incercati sa mergeti la Setari> General> Resetare> Resetare Setari retea. Acum reconectati dispozitivul din nou.

Setarea iPhone 8 la valorile implicite din fabrica poate rezolva problema. Indreptati-va la Setari> General> Resetare> Resetati toate setarile. Dispozitivul va sterge toate setarile pe care le-ati personalizat, inclusiv parola Wi-Fi (asigurati-va ca v-o amintiti).

Probleme de supraincalzire pe iPhone 8

Urmatoarea in lista problemelor comune cu iPhone 8 este supraincalzirea. De obicei, cand va jucati sau suprasolicitati dispozitivul, acesta se supraincalzeste. Dar daca telefonul se simte supraincalzit de cele mai multe ori sau nu se raceste curand, iata cateva corectii:

Inchideti telefonul si asteptati ceva timp, atingeti suprafata acestuia pentru a verifica daca s-a racit si apoi porniti-l din nou.

Este posibil sa apara o aplicatie defectuoasa care consuma energia telefonului anormal. De obicei, exista unele aplicatii care consuma excesiv puterea, ceea ce face ca iPhone 8 sa se supraincalzeasca. Dezinstalarea unor astfel de aplicatii va elimina si problemele de supraincalzire.

Exista unele greseli comune pe care le facem in timpul utilizarii telefonului, iar evitarea acestora va ajuta, de asemenea, la rezolvarea problemelor de supraincalzire. Nu trebuie sa ne folosim telefonul in timp ce se incarca. Daca utilizati un incarcator wireless, atunci scoateti carcasa sau asigurati-va ca carcasa a fost facuta pentru incarcare wireless. Nu va mentineti iPhone-ul sub lumina soarelui direct.

Descarcare rapida

Exista situatii in care iPhone 8 se descarca foarte repede, iar utilizatorii iau in considerare ideea de a achizitiona un acumulator iPhone 8 nou. Inainte de a face acest lucru, asigurati-va ca utilizati unele trucuri care va pot ajuta sa economisiti resursele bateriei.

Setati la nivel minim luminozitatea ecranului, dezactivati aplicatiile pe care nu le folositi si care consuma energie. De-asemenea, puteti actualiza telefonul sau il puteti reseta pentru revenirea la setarile din fabrica, iar daca problema persista, atunci intr-adevar puteti lua in calcul achizitionarea unui acumulator iPhone 8 nou.

Probleme de conexiune wifi

Problemele de conectare Wi-Fi sunt comune pe toate telefoanele, iar problema este destul de complicata, deoarece ar putea fi diferita pentru fiecare persoana in parte, dar exista cateva posibile corectii:

  • Repornirea telefonului inteligent elimina problemele Wi-Fi de cele mai multe ori.
  • Uneori, internetul dvs. poate fi mai lent decat zilele obisnuite, iar incarcarile sau descarcarile dvs. pot dura mai mult timp. Resetarea setarilor retelei va poate ajuta. Inainte de a incepe procesul, asigurati-va ca va amintiti parola Wi-Fi, deoarece dispozitivul va uita parola daca setarile sunt resetate. Deci, mergeti la Setari> General> Resetare> Resetare Setari retea.
  • De asemenea, puteti merge la Setari> Wi-Fi> Atingeti „i” si selectati conexiunea dvs.> Uitati aceasta retea. Acest pas va uita reteaua Wi-Fi de pe iPhone 8. Ar trebui sa aveti parola Wi-Fi, deoarece acest pas uita parola Wi-Fi.
  • Pot exista momente in care ar putea exista o problema cu Furnizorul de servicii Internet sau cu routerul. Puteti reporni routerul prin deconectarea acestuia si apoi conectarea din nou dupa 30 de secunde. Verificati firmware-ul routerului si asigurati-va ca software-ul este actualizat.

Acestea sunt cateva dintre cele mai cunoscute probleme iPhone 8, si este indicat sa le cunoasteti daca detineti sau intentionati sa achizitionati un asemenea smartphone.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.