Care sunt cele mai frumoase ceasuri Zeppelin?

By | April 8, 2015

Care sunt cele mai frumoase ceasuri Zeppelin?Uneori este nevoie de cateva secunde pentru a alege ceasul potrivit pentru dumneavoastra, alteori sunt necesare zile pana gasiti exact ceea ce va doriti.

Din fericire pentru cei care prefera modele de ceasuri Zeppelin, acestea sunt disponbile intr-o gama variata si au un design elegant si atragator, pentru a va cuceri de la prima vedere.

Printre cele mai frumoase ceasuri ale producatorului german se afla modelul Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 7640-1. Acesta este un ceas elegant barbatesc, cu display analog si mecanism quartz, rezistent la apa, care indica orele, minutele, secundele si data. Culoarea cadranului este argintie, iar geamul este confectionat din cristal mineral. Carcasa acestui ceas Zeppelin este rotunda, realizata din otel inoxidabil, iar cureaua este din piele maro.

Daca acest ceas nu este ceea ce va doriti, nu trebuie sa va ingrijorati. Gama de ceasuri Zeppelin este, cu siguranta, una variata, pentru ca fiecare utilizator sa aiba de unde sa aleaga. Asadar, puteti alege ceasul clasic elegant Zeppelin 100 YEARS ZEPPELIN 7638-2, care dispune de cadran negru cu geam din cristal mineral si o carcasa rotunda din otel inoxidabil de culoarea neagra. Aratatoarele sunt argintii si albe, iar atat aratatoarele, cat si markerii orelor sunt cu insertii luminescente. In plus, acesta este un ceas cu tahometru.

Cu Zeppelin nu va puteti limita doar la doua ceasuri barbatesti. Un alt model interesant este Zeppelin NORDSTERN 7578-3, din colectia Nordstern. Cu display analog si quartz, este un ceas rezistent la apa, care indica orele, secundele, data si dispune de functia cronograf. Cadranul este de culoare albastra si are o dimensiune de 36 mm. Forma caracasei este rotunda, aceasta fiind confectionata din otel inoxidabil.

Cureaua acestui ceas este din piele albastra, iar sistemul de inchidere este cu catarama standard, cureaua fiind, totodata, stantata cu o cusatura decorativa de culoare gri. Acesta este un ceas frumos casual elegant, care se remarca prin design, dar si prin functiile sale interesante.

Un ceas Zeppelin automatic pe care il puteti alege este modelul Zeppelin LZ129 HINDENBURG 7060-4 Automatic, care dispune de mecanism japonez si indica orele, minutele, secundele si data. Acest ceas are un cadran crem cu geam din cristal hesalite si carcasa rotunda din otel inoxidabil. Este un ceas dragut, cu un design atragator.

Femeile care isi doresc un ceas elegant pot alege modelul Zeppelin PORCELAIN LADY 7327-1, cu display analog, de tip quartz, rezistent la apa, care indica orele si minutele. Culoarea cadranului este alba,  iar geamul este din portelan.

Carcasa este rotunda din otel inoxidabil placat PDV, iar culoarea acesteia este aur roz. Este un model destul de frumos, care ofera o nota vesela oricarei tinute vestimentare.

Daca preferati colectia Viktorias Luise Lady, atunci puteti opta pentru modelul Zeppelin VIKTORIA LUISE LADY 7333M-1, care nu va dezamageste cu o culoare alba perla a cadranului, carcasa sa rotunda din otel inoxidabil si cureaua argintie.

Pentru a va convinge de frumusetea care caracterizeaza modelele de ceasuri Zeppelin, puteti accesa site-ul www.topceas.ro. Puteti alege de aici cele mai interesante si mai frumoase modele de ceasuri ale brandului german.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.