Care sunt cele mai recomandate accesorii pentru par, pentru mirese

By | October 18, 2019

Miresele folosesc pe langa voalul din par tot felul de accesorii dragute si interesante care sa le scoata capul in evidenta si care sa le evidentieze coafura, pentru care au pierdut ore intregi la salon astfel incat sa iasa perfect.

In ajutorul mireselor vine magazinul online Neer.ro unde fiecare mireasa isi poate gasi accesoriile pentru par potrivite la cele mai avantajoase preturi. In plus, acest magazin iti permite sa platesti la livrare ceea ce iti ofera garantia ca produsul primit este cu siguranta conform cu ceea ce vezi pe site.

Exista o gama vasta de accesorii par mirese si in functie de rochie sau de aspectul coafurii pot fi alese mai multe sau un singur accesoriu statement asa cum vom exemplifica mai jos.

Flori pentru parul mireselor

Agrafele si clamele in forma de flori sunt unele dintre cele mai des utilizate accesorii pentru par pentru mirese. Acestea sunt de cele mai multe ori mici, dar de efect si se incadreaza perfect in cocuri, cozi impletite sau in general in coafurile care implica impletituri. Cu mai multe agrafe mici care au la capat o floricica mica si alba se va obtine o ploaie de floricele intr-o impletitura ampla sau intr-un coc lejer.

Acestea sunt potrivite si pentru cocurile ceva mai stranse unde vor imblanzi cu mult aspectul coafurii si vor da un aer ceva mai putin auster intregii aparatii.

Accesorii statement mari

Un accesoriu mare cum ar fi o mica palariuta cu voal, o coronita sau o bijuterie pentru par sunt solutii optime atunci cand volaul nu este foarte mare si cand coafura permite asta. Se poate opta pentru o coronita interesanta cu mici pietricele sclipitoare sau chiar pentru ceva in forma de palarie din care iese voalul. O alta varianta foarte des vazuta sunt folorile mari sau chiar fluturii.

Aceste accesorii statement nu sunt insotite de alte accesorii mai mici de par pentru ca imaginea generala va avea de suferit. Este suficient sa fie un singur accesoriu mare iar tinuta va denota eleganta, in timp ce daca ai o abundenta de flori mici pe langa accesoriul de par mare, totul tinde sa fie exagerat.

Culorile pentru accesoriul de par

Culorile sunt foarte importante pentru accesoriul de par. Cele mai multe mirese opteaza pentru alb desi sunt cu siguranta mai multe variante ce pot fi alese. Poti gasi culoarea generala a accesoriilor de la nunta sau cea care se regaseste pe rochiile domnisoarelor de onoare. Spre exemplu, daca rochiile domnisoarelor sunt mov, poti avea un accesoriu statement cu pietre mov.

Accesoriile pot fi asortate si cu florile din buchet. Desigur aici este vorba despre accesoriile de dimensiuni mari, iar punctele de culoare trebuie sa fie discrete si delicate.

Accesoriile mici ar trebui sa fie de aceeasi culoare cu rochia. Daca ai o rochie crem atunci accesoriile vor fi si ele crem, daca rochia este alba, vei arata straniu cu flori albastre in par, atunci cand ele nu sunt naturale. Chiar si coronitele de flori ar trebui sa aiba nuante prietenoase cu cea a rochiei. Daca rochia este in culori pale, florile ar trebui sa fie si ele la fel.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.