Care sunt diferitele tipuri de incarcatoare pentru telefon?

By | September 6, 2015

Care sunt diferitele tipuri de incarcatoare pentru telefon?Daca nu ati aflat deja, trebuie sa va aducem la cunostinta faptul ca accesoriile gsm nu mai sunt de multa vreme doar niste simple accesorii.

Astfel de accesorii gsm precum husele, foliile, carcasele de protectie, incarcatoarele, adaptoarele, bateriile externe au ramas accesorii doar cu numele intrucat pentru ca telefonul sa functioneze corespunzator si, uneori, la capacitate maxima, acestea trebuie considerate indispensabile.

S-ar putea sa deveniti foarte incantati de perspectiva achizitionarii unui telefon mobil nou-nout. Pe intreg parcursul procesului s-ar putea sa existe destule sanse sa uitati sa cumparati un incarcator corespunzator.

Este esential sa cumparati tipul corect de dock si incarcator pentru a indeplini toate functiile necesare asociate cu acesta. Trebuie sa luati o decizie informata si sa cumparati un tip bun de incarcator pentru telefonul dumneavoastra. Exista diferite tipuri de incarcatoare, care va pot ajuta in diferite tipuri de situatii. Aceste tipuri vor fi explicate in cele ce urmeaza.

Incarcatorul de perete

Acest tip de incarcator este cea mai veche forma de incarcator pentru telefon. Functioneaza prin conectarea unui cablu la telefon si apoi conectarea la o priza cu curent alternativ. Acesta utilizeaza transformatorul si convertorul care schimba curentul intr-un curent direct de la reteaua electrica principala.

Incarcatoarele de masina

Un incarcator de masina foloseste fie o priza dedicata, fie o priza pentru bricheta. Aceasta din urma se mai numeste si priza auxiliara. Utilizatorii pot incarca telefonul in timp ce calatoresc. Alimentarea electrica se face direct de la bateria masinii. Cele trei tipuri principale de incarcatoare de masina sunt: incarcatorul universal, incarcatorul rapid si incarcatorul de cantitate redusa.

Incarcatoarele de urgenta

Un incarcator de urgenta este folosit de oamenii care merg in calatorii in salbaticie in mod regulat. Prin urmare, acesta este extrem de potrivit pentru oamenii care sunt mereu departe de casele lor. Acestea nu au nevoie de o sursa de energie electrica principala. Bateriile de inalta calitate sunt suficiente pentru a incarca telefonul.

Cu toate acestea, bateriile nu sunt suficient de puternice pentru ca telefonul sa se incarce complet, deoarece curentul prezent in bateria telefonului mobil este mai puternic decat cel care se gaseste in baterii.

Incarcatoarele „verzi”

Aceste incarcatoare care sunt numite incarcatoare „verzi” au aparut din cauza cresterii concentrarii asupra incalzirii globale si a altor amenintari conexe. Exista destule companii precum ElectroHifi si IST SideWinder care au realizat numeroase tipuri de incarcatoare cu manivela. Un incarcator cu manivela poate functiona prin simpa rotire a unei manivele pentru a se alimenta cu curent. Exista, de asemenea, incarcatoare care sunt alimentate cu energie solara, acestea putand fi atasate pe biciclete.

Toate aceste incarcatoare au propriile lor situatii in care pot fi utilizate. Tehnologia a ajuns la un astfel de punct in care oricine poate beneficia de avantajele a mai mult decat un singur tip de incarcator.

De asemenea, cu astfel de tipuri de incarcatoare, utilizatorii de telefoane mobile si smartphone-uri profita si de avantajele libertatii si comoditatii, intrucat isi pot incarca dispozitivele in timp ce calatoresc sau chiar si atunci cand nu au la indemana o priza electrica.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.