Cat costa parcarea in Otopeni?

By | May 2, 2018

Cat costa parcarea in Otopeni?Mai mult ca sigur, in cazul in care trebuie sa pleci in calatorie undeva, fie ca alegi o destinatie interna, fie ca alegi sa calatoresti in strainatate, cea mai buna solutie ar fi aceea de a calatori cu avionul.

De ce? Pentru ca in acest timp vei economisi in primul rand destul de mult timp liber dat fiind faptul ca o calatorie cu avionul dureaza foarte putin in comparatie cu o calatorie cu trenul sau in comparatie cu o calatorie cu masina.

In cazul in care vei opta pentru aceasta varianta si vei alege sa calatoresti de pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, cu siguranta va trebui sa gasesti cea mai buna solutie ca sa ajungi la timp la aeroport.

Chiar daca poti calatori de acasa si pana la aeroport cu taxi, sau chiar daca poti apela la ajutorul unei cunostinte care sa te duca si sa te aduca de la aeroport, cea mai buna alegere ar fi aceea de a calatori cu masina ta personala pana la aeroport.

De ce? Pentru ca nu vei depinde de nimeni si de ajutorul nimanui, asa ca trebuie sa tii cont de acest aspect si sa alegi aceasta varianta de a ajunge la aeroport.

Daca vei pleca de acasa cu masina ta pentru a ajunge la aeroport, vei putea incerca sa gasesti un loc de parcare in parcarea aeroportului, insa va fi destul de greu acest lucru dat fiind faptul ca discutam despre cel mai mare aeroport al tarii.

Vei putea insa sa gasesti mai multe parcari private in apropierea aeroportului, asa ca acest lucru nu poate decat sa te bucure, pentru ca asta inseamna ca ai unde sa iti parchezi masina.

In ceea ce priveste aceste parcari private, trebuie precizat ca exista si parcari ieftine in Otopeni, insa poti sa gasesti si parcari scumpe in Otopeni.

Interesul tau va fi insa acela de a gasi o parcare ieftina in Otopeni, iar parcarea respectiva sa fie una securizata astfel incat masina ta sa fie in siguranta pana cand te intorci din calatorie.

Referitor la costul parcarii, acesta depinde in primul rand de perioada in care masina va stationa in parcare. Exista parcari unde pentru prima zi de stationare a masinii se platesc 40 – 50 de lei iar apoi se platesc cate 10 – 20 de lei pe zi, incepand din a doua zi de stationare a masinii in parcare.

In cazul in care trebuie sa iti lasi masina in parcare mai multe zile, atunci poti opta pentru parcare pe termen lung aeroport, ceea ce inseamna ca odata cu trecerea zilelor vei plati tot mai putini bani pentru fiecare zi de parcare.

Mai mult decat atat, atunci cand iti vei lasa masina intr-o astfel de parcare, vei avea avantajul de a fi transportat impreuna cu bagajele pana la aeroport, pentru a nu te deplasa 100 sau 200 de metri pe jos.

Asadar, atunci cand alegi sa calatoresti cu avionul, cea mai indicata solutie este aceea de a merge cu masina la aeroport, si de a-ti lasa masina intr-o parcare privata pana cand te intorci din calatorie.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.