Cat de bun este Allview X2 Soul Pro?

By | September 19, 2016

cat-de-bun-este-allview-x2-soul-proDestul de multi utilizatori au fost prezenti la lansarea oficiall a modelului Allview X2 Soul Pro care este un smart device foarte bine dotat. De asemenea, terminalul a fost supus testelor pentru a se observa capacitatea acestuia.

Din cele prezentate de catre alti utilizatori, se pare ca nou prototip este unul foarte bun luand in calcul sutele de plangeri legate de diferitele probleme Allview. Totodata, noul prototip este unul foarte bun caruia nu i se poate reprosa ceva.

Multe service-uri s-au specializat si in inlocuire display Allview, astfel incat prototipul dumneavoastra sa aiba o durata de functionare cat mai mare si sa va bucurati cat mai mult timp de el.

Ce avantaje are acest model? In primul rand design-ul general reprezinta un punct forte deoarece prototipul este unul foarte subtire, iar experienta generala de utilizare este foarte buna. De asemenea, nu ne putem plange nici de performanta hardware.

In ceea ce priveste camera foto video, am putea spune ca este una remarcabila, realizand poze clare si luminoase. Un alt punct forte al telefonului il reprezinta autonomia care este peste medie, dar si ecranul foarte bun care poate fi schimbat cu usurinta.

Ca si oricare telefon, si acest prototip prezinta unele dezavantaje. Printre acestea se numara, ca si in cazul S6 si iPhone, lipsa cardului microSD. Pretul poate fi considerat unul destul de mare, prototipul costand in jur de 1699 lei.

De asemenea, conectarea la PC prin intermediul cablului USB este destul de dificila, nu tocmai plug and play. Am putea spune ca prezinta o problema comuna pentru touchscreen-rui, adica deblocarea in buzunar si lansarea de apeluri.

In ceea ce priveste nivelul de performanta, scorurile testelor au fost desutl de mari. Procesorul telefonului este Mediatek MT6752 cu un octa-core pe 64biti. Nucleeele, pe versiunea economica sunt A53, iar tot ansablul de nuclee este de 1,7 Ghz.

In ceea ce priveste memoria, terminalul are 2GB RAM, iar stocarea interna este de 16 GB. Daca doriti sa utilizati mai mult de o cartela SIM, puteti sa va bucurati de tehnologia dual-SIM pe care o are prototipul.

Procesorul grafic Mali 760MP2 este foarte bun, mai ales pentru jocuri. Display-ul masoara doar 5.2 inchi si este Full HD. Printe multe altele telefonul prezinta tehnolofie 4G, dar si Bluetooth, WiFI si multe altele.

Camera foto principala are un senzor Sony de 13 megapixeli foarte interesant si eficient, iar camera secundara, adica cea frontala, are doar 8 megapixeli si este mai buna fata de cea a smart device-urilor normala. Am putea mentiona ca bateria este 2.700 mAh, iar detaliile tehnice sunt la acelasi nivel cu modelele companiilor concurente.

Prototipu este foarte bine realizat, fiind construit sa arate cat mai subtire, insa marginea dublata poate fi putin ciudata chiar daca aceasta a fost creata pentru rezistenta. Inginerii Allview au creat-o astfel incat telefonul sa faca fata cat mai bine loviturilor si caderilor.

Bateria este foarte bine introdusa in sistem, iar capacul de pe spatele telefonului nu poate fi inlaturat. La fel ca si capacul de pe spate, nici lentila camerei nu iese foarte mult in evidenta si nu poate fi inlaturata.
<center<

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.