Cateva dintre cele mai apreciate ceasuri din lume

By | September 25, 2018

Atat femeile cat si barbatii pun mare pret pe imaginea lor, astfel ca de fiecare data cand isi aleg tinuta pentru a participa la un eveniment, sau chiar si atunci cand isi aleg tinuta de zi cu zi, isi indreapta atentia si spre unele accesorii care sa le completeze tinuta.

Ei bine, un astfel de accesoriu ideal atat pentru femei cat si pentru barbati, este fara doar si poate ceasul de mana. Doamnele si domnii care se respecta isi vor indrepta atentia de fiecare data spre ceasuri de lux, atunci cand isi vor dori un ceas nou.

Exista persoane care nu isi doresc sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a-si cumpara un ceas elegant, asa ca isi indreapta atentia spre casele de amanet. Acestea au de regula afisate anunturi de genul cumparam ceasuri de lux sau vindem ceasuri de lux.

Acest lucru inseamna ca oamenii isi pot cumpara ceasuri de la casele de amanet, insa isi pot vinde si ceasurile de lux, pentru ca aceste case de amanet sunt dispuse si sa cumpere ceasuri scumpe.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai scumpe ceasuri de lux, ceasuri care cu siguranta insa nu vor putea fi cumparate dintr-o casa de amanet.

Vacheron Constantin Tour de l`lle este un astfel de ceas care trebuie amintit. Acesta a fost fabricat in doar 7 exemplare, motiv pentru care in viitorul apropiat sau in viitorul indepartat ceasul poate deveni un exemplar de colectie, foarte pretuit.

The Richard Mille RM 56 – 01 este fara doar si poate un alt ceas de lux. Acesta este un ceas executat din safir, care este un material rar si foarte pretuit. Acesta este si motivul pentru care ceasul se apropie de pretul de doua milioane de dolari.

Jaeger Le Courtre Hybris Mechanica a Grande Sonnerie este deasemenea un alt ceas de lux la care cu siguranta viseaza o multime de barbati. Acest ceas a fost construit din 1300 de piese asamblate. Compartimentul muzical al dispozitivului este alcatuit in asa fel incat sa poata canta o melodie la comanda posesorului. Se spune ca melodiile acestui ceas sunt mai interesante chiar decat ceasul in sine.

Roger Dubuis Excalibur Quatuor este deasemenea un ceas de mana foarte elegant, un ceas de mana de lux la care mai mult ca sigur viseaza toti barbatii. Acesta este primul ceas din lume construit cu carcasa din siliciu. Siliciul este un mateial de doua ori mai usor decat titanul si se spune ca si de patru ori mai rezistent decat acesta. Din acest motiv acest model de ceas este cunoscut si sub denumirea de ceas nemuritor.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de ceasuri de lux la care cu siguranta viseaza o multime de persoane. Din pacate insa, preturile lor depasesc cu mult suma de un milion de euro, asa ca nu pot fi gasite in casele de amanet.

In casele de amanet insa se pot gasi o multime de ceasuri elegante si ceasuri de lux, la preturi avantajoase.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.