Cateva modele interesante de carcasa pentru Samsung Galaxy S7

By | October 5, 2016

Noul Samsung Galaxy S7 este un telefon minunat, dar este in acelasi timp si unul destul de fragil, fiind construit dintr-o combinatie de metal si sticla. Pentru huse Samsung de cea mai buna calitate, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Daca nu vrei ca noul tau smartphone de top sa se zgarie sau mai grav, sa-i spargi la propriu carcasa intr-un moment de neatentie cand pur si simplu ti-a cazut din mana, atunci trebuie sa investesti intr-o carcasa de protectie. Am ales pentru acest articol, cateva modele de carcase, ce se potrivesc de minune noului Galaxy S7:

Moshi iGlaze Napa – pret 40 de dolari.

Aceasta este o carcasa cu un look “smart”, ce combina foarte bine elementele de protectie, cu un design sofisticat. Exista un strat protector la interiorul carcasei, ce absoarbe undele de soc prin impact si se extinde catre partea frontala, protejand si ecranul.

De asemenea, carcasa este prevazuta cu acoperitoare pentru butoane si porturi, oferind un acces facil la acestea, atunci cand este nevoie. Mai mult decat atat, frame-ul carcasei este construit din policarbonat dur, acoperit cu imitatie din piele. Culorile disponibile sunt negru sau maro. Este o carcasa foarte confortabil de tinut in mana si arata foarte bine pe Galaxy S7.

Moshi iGlaze Napa

Carved Traveler Wood. – pret 24 de dolari.

La Carved, ne putem bucura de un design natural, minunat, de lemn. Poti sa-ti cumperi aceasta carcasa, cu textura din lemn sau poti opta pentru un design mai modern, vopsit in mai multe culori. Panel-urile din lemn ce protejeaza policarbonatul din care este construita carcasa sunt imperecheate pe acest model cu parti flexibile, texturate, care asigura un grip excelent.

De asemenea, toate taieturile pentru accesul la porturi, sunt perfect executate pe acest model de carcasa, iar acoperitoarele sunt subtiri si nu incomodeaza.

Carved Traveler Wood

RinoShield Crashguard Bumper – pret 25 de dolari.

O carcasa de tip bumper este o idee excelenta, daca vrei sa te asiguri ca imbini un look modern, placut, cu asigurarea unei protectii de top. Cu toate astea, trebuie sa stiti ca pe o astfel de carcasa, partea din spate si cea frontala sunt destul de expuse.

Protectia va fi oarecum limitata din cauza acestui motiv, dar cu Rinoshield Crashguard nu aveti de ce sa va ingrijorati, deoarece carcasa se pliaza foarte bine pe partea frontala si pe cea din spate, asigurand o protectie la cazaturi, de 360 de grade.

Cei de la RinoShield, declara ca acest model poate proteja telefonul de cazaturi de la 3.5m, mult peste ceea ce ofera majoritatea carcaselor protectoare pe care le puteti gasi in comert. Carcasa este destul de groasa, dar deschiderile de acces la porturi sunt largi si acoperitoarele pentru butoane sunt bine definite.

RinoShield Crashguard Bumper

Melko Jacka Type – pret 29 de dolari.

Carcasele ce se pot deschide la fel cum deschizi o carte, pot parea ciudate la prima vedere. Nu este intotdeauna simplu sa ajungi la butoanele de volum de exemplu, iar carcasa in sine te poate incomoda atunci cand vrei sa initiezi un apel sau sa primesti unul. Din fericire, acest model de la Melko se deschide vertical si este foarte usor de folosit pe un Galaxy S7.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.