Ce avantaje va ofera un job la birou?

By | July 6, 2020

Ce avantaje va ofera un job la birou?Pentru foarte multe persoane, in special pentru elevi si studenti, una dintre cele mai mari dorinte este ca imediat dupa ce isi termina studiile, sa isi poata gasi un loc de munca la birou.

Este firesc acest lucru in conditiile in care locurile de munca la birou sunt bine platite, cei care detin astfel de joburi nu fac munca fizica, si sunt mereu imbracati conform politicii firmei (tinute office, tinute business).

In afara unui job care nu presupune munca fizica, si care este bine platit, activitatea de la birou poate veni la pachet cu o multime de beneficii (cateva puteti descoperi in acest articol). De precizat insa este faptul ca o persoana care lucreaza la birou, petrece minim 8 ore pe zi in acest mediu, deci 40 de ore saptamanal si 160 de ore lunar.

In aceste conditii, este firesc ca angajatii de la birou sa isi doresca sa lucreze in cele mai bune conditii, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, mai intai de toate au nevoie de un scaun directorial cu suport de picioare, sau de un alt scaun directorial de calitate premium, pe care il pot alege de la Topscaune.ro.

Dat fiind faptul ca petrec atat de multe ore pe scaun zi de zi, angajatii trebuie sa se simta confortabil, trebuie sa aiba o postura corecta, si trebuie sa isi poata regla scaunul in functie de necesitati. Doar in acest fel ei vor putea fi productivi.

Daca nu se simt confortabil stand pe un scaun e birou de calitate inferioara, daca au o postura incorecta, angajatii nu mai sunt la fel de productivi, iar din acest motiv are de suferit si angajatul, dar si compania.

Lasand insa acum la o parte aceste aspecte, iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care vi le poate oferi un job la birou.

Factorul social

Intr-un birou sunteti in jurul oamenilor, puteti vorbi, va puteti face prieteni si puteti socializa. Aceasta este o parte foarte importanta a individului … trebuie sa socializam. Muncind de acasa de exemplu, nu ajungi sa intalnesti cat mai multe persoane si sa ai o viata sociala mai abundenta.

Acesta se poate dovedi a fi un lucru nu tocmai pozitiv, pentru ca daca esti si o fire mai retrasa, cel mai probabil odata cu trecerea timpului vei ajunge sa eviti intalnirile cu persoanele cunoscute.

Muncind la birou in schimb, si stand zi de zi pe un scaun directorial cu suport de picioare, socializarea va fi mult mai usoara, si nu mai exista astfel de riscuri.

Motivatie mai mare

Lucrand intr-un birou, este mult mai usor sa fiti motivati sa lucrati. Aveti oameni de valoare in jur care va imping in mod ideal sa faceti totul bine si sa creezi un mediu pozitiv in care sa lucrati. Cand lucrati de acasa si nu aveti pe nimeni in birou, trebuie sa fiti bun in arta de auto-motivare, deoarece poate fi destul de plictisitor sa lucrati singur iar asta va poate distruge motivatia.

Munca trebuie sa fie separata de viata de acasa

Avem cu totii grijile si problemele noastre de rezolvat acasa. Cand lucrezi intr-un birou, ai ocazia sa mergi undeva si sa uiti de viata de acasa pentru cateva ore si sa iesi in afara acelei „bule”, iar acesta este un lucru care ajuta nu numai la vindecare, ci si la obtinerea unei perspective mai logice asupra problemelor.

Mai putine distrageri

Cei care lucreaza la birou, au parte de mai putine distrageri decat cei care lucreaza acasa. Acasa, poate suna telefonul, pot sosi prieteni in vizita fara sa anunte, sau se pot intampla diferite lucruri, care va pot distrage si va pot scadea randamentul. La birou, odata ce va asezati intr-un scaun directorial cu suport de picioare, tot ceea ce mai aveti de facut, este sa incepeti munca si sa va concentrati pe aceasta.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.