Ce boala grava a invins Vanessa Youness Amal?

By | May 6, 2020

Ce boala grava a invins Vanessa Youness Amal?Exista persoane care nu cred in existenta miracolelor, insa daca va spunem ca Vanessa Youness Amal este dovada vie a unui miracol ne credeti?

Vanessa Youness Amal a reusit sa se vindece de o boala incurabila, o boala care nu are leac recunoscut de medicina alopata, ceea ce este cu adevarat miracuos. Veti afla mai multe detalii in continuare.

Asadar, era perioada de studentie, cand se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica, atunci cand a fost diagnisticata cu scleroza multipla, o boala grava, despre care se spune ca nu are leac.

In conditiile in care majoritatea pacientilor se resemneaza intr-un final cu boala, Vanessa Youness a dorit sa lupte pana in panzele albe pentru sanatatea ei, si a reusit sa invinga aceasta boala incurabila.

Scleroza multipla (SM) este o boala imprevizibila a sistemului nervos central care perturba fluxul de informatii din interiorul creierului si intre creier si corp.

Scleroza multipla (SM) implica un proces mediat imunitar in care un raspuns anormal al sistemului imunitar al organismului este indreptat impotriva sistemului nervos central (SNC). SNC este alcatuit din creier, maduva spinarii si nervi optici.

In cadrul SNC, sistemul imunitar provoaca inflamatii care afecteaza mielina – substanta grasa care inconjoara si izoleaza fibrele nervoase – precum si fibrele nervoase in sine si celulele specializate care fac mielina.

Cand mielina sau fibrele nervoase sunt deteriorate sau distruse in SM, mesajele din SNC sunt modificate sau oprite complet.  Deteriorarea zonelor SNC poate produce o varietate de simptome neurologice care vor varia in randul persoanelor cu SM ca tip si severitate.

Zonele deteriorate dezvolta tesut cicatricial care da numele bolii sale – zone multiple de cicatrizare sau scleroza multipla. Nu este cunoscuta cauza SM, dar se crede ca implica sensibilitate genetica, anomalii in sistemul imunitar si factori de mediu care se combina pentru a declansa boala. Persoanele cu SM prezinta de obicei unul dintre cele patru cursuri de boala (tipuri de SM).

Progresul, severitatea si simptomele specifice ale SM la orice persoana nu pot fi inca prognozate. Majoritatea persoanelor cu SM sunt diagnosticate intre 20 si 50 de ani, cu cel putin doua pana la trei ori mai multe femei decat barbatii diagnosticati cu boala.

Acestea sunt cateva detalii legate de boala grava, pe care cu ajutorul doctorului Stefan Stangaciu si a protocolului sau de tratament prin apifotofarmacie, a invins-o. Vanessa Youness Amal a acceptat aceasta procedura de tratament, atunci cand renumitul doctor Stefan Stangaciu, i-a promis ca nu va permite ca din cauza sclerozei multiple sa ajunga intr-un scaun cu rotile.

Dupa ce s-a vindecat, dr. Vanessa Youness a inceput sa demareze diferite proiecte de antreprenoriat social prin care este alaturi de cei care sufera de SM, si ii ajuta sa invinga aceasta boala.

De-asemenea, alaturi de medicul carea a reusit sa o ajute sa opreasca evolutia sclerozei multiple si sa isi vindece ranile create de aceasta, a lansat artea “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, in care este descris amanuntit protocolul de tratament pe care eroina acestui articol l-a urmat.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.