Ce detergent sa folosesc?

By | July 27, 2014

Ce detergent sa folosesc?Alegerea detergentului…o decizie care nu trebuie sa tina cont doar de parfumul pe care hainele il emana dupa spalare, ci si de capacitatea acestuia de a elimina petele, sa se incadreze in buget, dar si modul in care masina de spalat reactioneaza la detergentul folosit.

Acesta este motivul pentru care producatorii de masini de spalat recomanda folosirea unui anume detergent pentru a evita apelarea la serviciile de reparatii masini de spalat.

Pe piata detergentilor, de cele mai multe ori, increderea in brand determina alegerea detergentilor de rufe deoarece aproape toti producatorii promit acelasi lucru: curatarea celor mai dificile pete chiar si la temperaturi scazute, prospetime de durata, rezistenta culorilor si a texturii hainelor.

Tendinta brandurilor este de a produce detergenti de rufe care sa satisfaca nevoile clientilor lor. Astfel a aparut formula 2 in 1 care sa combine in mod economic detergentul si balsamul in acelasi produs, detergentul lichid sau capsulele de detergent concentrat care sunt mai usor de folosit putand fi intrebuintate direct in cuva masinii de spalat si exemplele pot continua.

Cert este ca oferta detergentilor de rufe este una foarte variata. Printre atatea alternative, este dificil de luat o decizie si ne putem situa adesea in paradoxul alegerii pe care Barry Swartz l-a identificat atat de bine. Coplesiti de variantele care ni se ofera, de multe ori suntem tentati sa alegem ce este mai usor de evaluat, care adesea  presupune un efort mai scazut in luarea deciziei si nu ceea ce este cu adevarat bun pentru noi.

Faceti o analiza a ceea ce aveti nevoie, a prioritatilor, notati ofertele care se incadreaza in bugetul domneavoastra si apoi consultati rafturile din magazine pentru a nu lua o decizie emotionala, de moment si sa alegeti un produs despre care nu stiti nimic, dar care era la promotii.

Pe langa detergent, se recomanda folosirea unui balsam pentru a indeparta calcarul ramas pe haine, dar nu trebuie sa uitam nici de masina de spalat care necesita un detergent anticalcar. Majoritatea producatorilor de masini de spalat recomanda folosirea unui detergent anticalcar la fiecare spalare odata cu cel de rufe.

Daca totusi ati ajuns in situatia de a avea nevoie de servicii de reparatii masini de spalat sau pur si simplu doriti ca aceasta situatie sa nu va ia prin surprindere, va recomandam www.washservice.ro. Pe site gasiti sfaturi utile pentru a prelungi durata de functionare a masinii de spalat, insa puteti solicita tehnicienilor nostri consultanta pe probleme tehnice si la fata locului deoarece acestia nu se limiteaza in demersul lor in a impartasii cunostintele pe care le detin si clientilor lor. Astfel, acestia va repara masina de spalat si va recomanda practici utile pentru a preintampina deteriorarea acesteia.

Trebuie sa specificam faptul ca deplasarea la domiciliul dumneavoastra si transportul la service este gratuit la fel si constatarea defectiunilor. Echipa de specialisti in reparatii masini de spalat de la www.washservice.ro inteleg gravitatea problemei si urgentarea solutionarii acesteia de aceea raspunsul lor nu va intarzia sa apara. Promptitudinea serviciilor oferite insoteste calitatea acestora, iar clientii multumiti reprezinta satisfactia lor in munca.

De acum masinile dumneavoastra de spalat sunt pe maini bune. Lasati in service masina stricata si o primiti inapoi reparata!


Alte stiri actuale :

1. 10 masuri de siguranta pentru copii in baie
2. Săpunul – îl foloseşti zilnic, dar ştii ce efecte nedorite poate avea?
3. 20 de moduri prin care poti incepe de azi sa cheltui mai putini bani
4. P&G a cumpărat terenul de sub fabrica de la Urlaţi şi analizează noi investiţii
5. Top 10 utilizări ale bicarbonatului de sodiu pentru înfrumusețare

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.