Ce este nou la SO X El Capitan?

By | March 31, 2016

Ce este nou la SO X El Capitan?
Va ganditi ca Apple nu are cum sa va mai surprinda de acum incolo? Este imposibil sa se intample acest lucru, deoarece Apple ne aduce noutati in fiecare an, precum sunt si noutatile aduse de SO X El Capitan.

Ce aduce nou SO X El Capitan? Va permite sa operati cu usurinta mai multe aplicatii in acelasi timp, prin utilizarea functiei Split View, cat si sa transformati notitele create in liste cu care puteti verifica lucrurile pe care le aveti de facut.

Prin functia Split View puteti rula mai multe aplicatii in acelasi timp, pentru a castiga timp. Daca veti face mai multe lucruri in acelasi timp cu Slip View, nu inseamna ca veti fi mai putin productivi, deoarece nu veti fi distras de celelalte aplicatii deschise.

Cu Mission Control veti putea sa va organizati mult mai bine, deoarece va aranjeaza ferestrele in aproape aceeasi ordine, pentru a gasi rapid exact ceea ce cautati. In Mail, spre exemplu, puteti sa fiti angajat in mai multe conversatii in acelasi timp, iar daca doriti sa faceti curatenie printre email-uri, o puteti face prin simpla glisare la stanga, prin care veti sterge un email si glisare la dreapta, pentru a marca un email ca fiind citit sau necitit.

Aveti o idee pe care doriti sa o scrieti rapid? O puteti face in Notite, iar datorita iCloud, toate notitele dumneavoastra vor fi actualizate pe toate dispozitivele Apple. Nu ezitati sa realizati o notita pe Mac, pentru a o vizualiza mai tarziu pe iPhone. Este simplu si eficient!

Exista numeroase lucruri pe care le puteti face cu OS X El Capitan. Puteti sa creati liste cu un singur click, puteti utiliza rapid browserul de atasamente, cat si sa utilizati extensii de editare poze ale dezvoltatorilor pe care ii indragiti.

Cat despre browser, Safari va permite sa pastrati site-urile web preferate deschise, deoarece le fixeaza in bara de file.
Datorita utilizatii Metal, veti putea sa obtineti o performanta ridicata la jocuri, dar cel mai important lucru este ca propriul Mac va raspunde rapid la comenzile pe care le faceti, fie ca doriti sa comutati intre aplicatii, fie sa accesati email-ul sau sa deschideti fisiere PDF. Viteza rapida de miscare a Mac-ului va ajuta sa castigati timp atunci cand lucrati si sa fiti mult mai productivi.

Asadar, nu aveti cum sa va plictisiti cu SO X El Capitan, iar experienta dumneavoastra de utilizare va fi una imbunatatita. Datorita avantajelor pe care le ofera produsele Apple, nu trebuie sa ne surprinda ca exista comenzi online pentru acumulator iPhone 5, accesorii iPhone 6 sau pentru noul Apple TV.

Oamenii sunt multumiti de produsele Apple, tocmai de aceea exista clienti fideli gigantului american in intreaga lume. Acestea ocupa un loc de cinste in randul celor mai utilizate dispozitive inteligente din Romania, iar lansarile de produse Apple sunt asteptate cu sufletul la gura de clienti din Romania, asa cum sunt asteptate de utilizatori din SUA, din Anglia, Franta sau Italia.

Astfel,  oameni din diferite colturi ale lumii sunt uniti de preferinta pentru gadgeturile producatorului american.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.