Ce este o oja semipermanenta?

By | August 20, 2021

Ce este o oja semipermanenta?Ce este exact o oja semipermanenta? O oja semipermanenta este un produs cosmetic care se aplica pe unghii ca un lac conventional. Cu toate acestea, compozitia sa difera, deoarece este fabricata din gel acrilic. Poate fi pigmentat sau nu in functie de rolul sau: baza, lac de acoperire sau finisaj.

Se usuca sub o lampa UV sau LED in 30 pana la 60 de secunde: aceasta se numeste polimerizare. Ofera o retinere de lunga durata, care variaza intre 2 si 4 saptamani, sau chiar mai mult pentru unghiile de la picioare.

Aceasta tehnica de manichiura aduce multe beneficii femeilor grabite sau care fac lucrari manuale deteriorand unghiile lacuite. Conform recenziilor, culorile disponibile ale celor mai bune sunt la fel de variate ca si cele ale lacurilor clasice: mat, lucios, fluorescent, irizat, sclipici.

Cum functioneaza o oja semipermanenta?

Aplicarea unei oje semipermanente incepe ca cea a unui lac traditional. Dupa depunerea, curatarea si lustruirea unghiilor, mainile sunt gata. Pentru inceput, cosmeticianul aplica un grund: un produs folosit pentru a adera urmatoarele straturi si care se usuca rapid in aer liber.

Apoi, aplicati un strat de baza pentru a proteja cel mai bine unghiile de VSP, apoi 2 straturi de gel colorat si, in cele din urma, un strat superior care sigileaza manichiura si impiedica deteliorarea sau zgarieturile. De la baza pana la varf, straturile trebuie sa se usuce sub o lampa UV sau LED. Deci, dupa 30 pana la 60 de secunde de uscare, puteti trece la pasul urmator. Cand cumperi oje semipermanente asigura-te ca sunt de calitate.

Beneficii si domenii de aplicare

Recenziile arata ca cele mai bune oje semipermanente ofera mai multe avantaje pentru cei carora le place sa aiba unghii frumoase. Cu rezistenta lor de lunga durata, economisesc timp pretios zilnic. Cine nu a visat la o manichiura perfecta pana la sfarsitul vacantei, fara a fi nevoie sa faca nimic?

In plus, oja semipermanenta este uscata la sfarsitul sedintei de cosmetica, ceea ce este practic pentru a reveni rapid la ocupatiile voastre fara sa va faceti griji cu privire la manichiura. Chiar si eliminarea este usoara. Spre deosebire de produsele cu gel, lacurile semipermanente nu se slefuiesc: folositi doar o discheta de bumbac inmuiata in acetona.

Geluri colorate

Acesta este lacul pigmentat care se aplica intre baza si stratul superior. Lacurile semipermanente cu gel se aplica in doua straturi succesive, intotdeauna polimerizate sub o lampa.

Beneficii :

 • De lunga durata: pentru a va putea spala vasele si curata casa fara sa va faceti griji cu privire la manichiura voastra.!
 • Raport calitate-pret: Recenziile consumatorilor subliniaza importanta preturilor mici.
 • Culori stralucitoare care isi pastreaza intensitatea mult timp.
 • Gama variata: multe produse vandute au nuante sclipitoare, irizate si stralucitoare.
 • Textura nici prea lichida, nici prea groasa, pentru o instalare usoara.
 • Uscare rapida: lacurile testate au fost supuse testului de uscare, am analizat rezultatele pentru voi.
 • Indepartare usoara: lacurile „peel-off” obtin cele mai pozitive recenzii.
 • Formulare netoxica: comparatia noastra va ajuta sa alegeti, dintre produsele testate, cel mai bun produs pentru pielea sensibila.
 • Kituri: Recenziile clientilor arata ca, kiturile care includ toate materialele necesare pentru instalarea unghiilorsunt foarte apreciate.
Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.