Ce este tapetul din fibra de sticla si ce avantaje are?

By | May 30, 2017

Ce este tapetul din fibra de sticla si ce avantaje are?
Putem spune fara teama de a gresi, ca la nivel mondial tapetul reprezinta forma de arta aplicata, cea mai democrata.

In prezent, nu se gaseste o alta modalitate de a decora interiorul unei locuinte, sau orice alt spatiu, mai avantajoasa si mai simplu de aplicat decat este tapetul.

Oricand iti doresti sa iti schimbi atmosfera din interiorul locuintei, sau de la birou, rapid si fara a investi foarte multi bani in acest scop, nu trebuie sa iti transformi spatiul in santier, pentru ca poti sa optezi pentru un tapet de perete, care cu siguranta va aduce un plus de rafinament spatiului respectiv.

Poti sa iti indrepti atentia spre mai multe modele de tapete, acestea avand motive vegetale, sau poti sa iti alegi chiar si tapete cu motive geometrice, peisaje, sau chiar si tapete cu tot felul de imagini individuale.

Poti sa iti alegi si uni-uri care au tot felul de texturi speciale, sau motive mici, insa in acest caz ar fi indicat sa iti accesorizezi toti peretii cu astfel de tapete.

Ai si posibilitatea de a alege tapete din fibra de sticla, iar acestea cu siguranta vin in intampinarea ta cu o multime de avantaje, insa mai intai de toate, trebuie sa vedem de fapt ce este un tapet din fibra de sticla.

Un tapet din fibra de sticla, este un material profesional care se foloseste cu scopul de a decora peretii, este foarte rezistent si modern. La baza compunerii acestui material sta sticla, sau mai bine spus fibrele foarte subtiri din sticla, care sunt obtinute datorita topirii sticlei, iar mai apoi aceste fibre sunt tesute cu scopul de a se obtine role de tapet.

In cazul in care ai nevoie de un asemenea tapet pentru interiorul locuintei tale, atunci poti sa iti alegi de exemplu tapetul din fibra de sticla Vitrulan, care este foarte rezistent la solutiile de curatare agresive, dar si la dezinfectare.

Fibra din sticla din care este realizat un asemenea tapet, este un material anorganic care le ofera peretilor posibilitatea de respira, si de a nu dezvolta mucegai si ciuperci, iar in acest fel, spatiul in care este folosit un asemenea tapet, nu reprezinta o amenintare pentru sanatatea ta.

Datorita faptului ca un astfel de tapet este rezistent la fortele ce apar in interiorul peretilor, el poate sa previna aparitia vizibila a crapaturilor in cazul cladirilor noi, si le poate acoperi pe cele din cladirile vechi.

Un alt mare avantaj pe care il are un astfel de tapet, este faptul ca poate conferi peretelui rezistenta la tot felul de socuri, ceea ce este esential intr-un spatiu cu trafic mare de persoane.

Un asemenea tapet din fibra de sticla este lavabil si respecta toate normele europene de rezistenta la foc, astfel ca in cazul unui incendiu, tapetul nu va emite nici un fel de gaz toxic.

Asadar, cu siguranta in cazul in care vrei sa ii oferi camerei tale un aspect mai modern, sau chiar si biroului tau, atunci poti sa optezi fara doar si poate pentru un tapet din fibra de sticla.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.