Ce facem daca ne-am spart display-ul telefonului?

By | August 3, 2016

Ce facem daca ne-am spart display-ul telefonului?
Tableta de care a fost atat de fericit copilul cand a primit-o cadou este in prezent inutilizabila. A fost scapata pe jos si displayul s-a spart. Va suna cunoscut nu?

Daca va aflati in aceasta situatie sau stiti o metoda proprie prin care sa spargeti ecranul de la telefon atunci va recomandam sa cititi acest articol despre cum va puteti repara ieftin si repede telefonul fara sa platiti piesele mai mult decat a fost dispozitivul in momentul in care l-ati cumparat.

Daca aveti nevoie de inlocuire display iPhone 4S este recomandat si chiar necesar sa mergeti la service cu telefonul pentru a nu strica si noile componente pe care le cumparati incercand singuri acasa.

Succesul pe care il au marile companii care produc dispozitibe mobile, dupa ce sunt introduse tabletele, determina aparitia pe piata a unor tablete low cost.

Sunt mai multe firme atat romanesti dar si straine printre care vom aminti Vonini. Allview, Utok, etc care au introdus foarte multe modele de tip entry level care au preturi pornind de la valori foarte mici.

Ofertele de felul acesta au generat si interesul din partea cumparatorilor si asta a dus si la o raspandire foarte rapida acestor dispozitve printre utilizatorii din Romania si odata cu raspandirea lor a crescut si cererea in materie de piese de schimb pentu ele. Acestea indiferent de marca au o problema generala: spargerea ecranului sau a displayului.

Probabil ca ati ajuns sa cititi acest articol pentru ca displayul sau dgitizerul de la telefon s-a spart. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Sunt mai multe posibilitati: copilul a fost mai neglijent si a calcat pe el.

Ati stat pe telefon sau v-a scapat din mana si ecranul s-a spart, cainele a muscat din telefon. Motivele pentru care se esparge un ecran se pot enumera le nesfarsit dar ce este de facut in momentul in care ne lovim de situatia asta

In urma solicitarilor care sunt in continua crestere sunt destul de multe piese ieftine. Chiar daca adaosurile comerciale sunt mici companiile spera sa compenseze printr-un volum suficient de mare de vanzari tinand cont si de interesul clientilor de a repara tabletele stricate la costuri sub sau putin  mai mari decat jumatate din valoarea unui nou dispozitiv.

Va recomandam cea mai eficienta si cea ma simpla metoda prin care va puteti schimba displayul de la telefon intr-un timp foarte scurt.

Displayul de la iPhone este una dintre cele mai importante componente pe care le are un telefon si aceasta va garanteaza si vizionarea unor clipuri si va ofera si posibilitatea de a va juca sau de a naviga pe internet. In plus cu un display puteti sa beneficiati si de alte functii pe care vi le va pune la dispozitie.

Inlocuirea unui display se face destul de greu acasa si de aceea este mai bine sa mergeti in sedii de reparatii si de inlocuiri display pentru telefoanele iPhone. Gasiti produsele de calitate la preturi super avantajoase.

Stim ca timpul este foarte important pentru voi si de aceea este cu mult simplificat acum procesul de inlocuire display.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.