Ce hidrofor adancime aspiratie 20 m putem alege?

By | January 22, 2017

hidrofor cu ejector cu absortie 20 metri model combi 100-24

Un hidrofor este un dispozitiv de captare a apei alcatuit din trei componente principale: presostat, manometru si vas de expansiune. Aceste tipuri de dispozitive sunt din ce in ce mai utilizate deoarece ele contribuie in mod semnificativ la procesele ce tin de captarea apei.

Hidrofoarele pot fi de mai multe tipuri, iar aici putem enumera hidrofoarele cu adâncime de aspiratie de pana la 9 metri sau mai putem întâlni hidrofoare cu adancime de aspiratie mai mare de 9 metri cum ar fi spre exemplu un hidrofor adâncime aspiratie 20 metri.

La ce foloseste un hidrofor adancime aspiratie 20 metri? Acest tip de hidrofor este folosit in cazul sistemelor de alimentare cu apa, in cazul in care luciul apei este mai mare de 9 metri insa care nu depăseste adâncimea de 20 metri. Acest hidrofor adâncime aspiratie 20 m este folosit in cazul apelor curate pentru sisteme de alimentare din puturi sau fantani in vederea alimentarii cu apa.

Unde putem gasi un hidrofor adâncime aspiratie 20 m? Aceste tipuri de produse pot fi găsite in majoritatea magazinelor de profil insa trebuie sa manifestăm o atentie aparte la ceea ce tine de caracteristicile tehnice ale fiecarora dintre ele.

De aceea este indicat sa vizualizam mai multe oferte inainte de achizitionare ale mai multor magazine astfel încat achizitia produsului sa se poata face in depline conditii de siguranta.

Un astfel de magazin care ne poate asigura de o calitate exceptionala a produselor, de preturi reduse dar si de consultanta tehnică aferentă este www.shop-einstal.ro . In acest magazin online am putut gasi o gama larga de produse destinate captarii apei iar printre acestea am putut gasi si tipul de produs despre care discutăm si anume despre hidrofor adâncime aspiratie 20 m.

Hidrofoarele cu adancimea de aspiratie 20 m disponibile in acest magazin provin de la diversi producatori, insa noi am ales pentru discutia noastra modelul de hidrofor adancime aspiratie 20 m Combi de la Aquatechnica.

Aceste tipuri de hidrofoare sunt deosebit de eficiente iar pentru a sustine aceasta afirmație vom mentiona câteva dintre caracteristicile tehnice ale hidroforului Combi 100-24 cu ejector. Acest tip de hidrofor are o putere a motorului de 970 W, un debit de 2,4 mc/h, o înălțime maxima de pompare de 40 de metri, un vas de expansiune de 24 de litri si o greutate de 21 kg.

Dintre componentele acestui tip de hidrofor adâncime aspiratie 20 m, putem mentiona pompa autoamorsanta de suprafata din fontă, presostatul, manometru, recordul cu trei cai si racordul vibrant, acestea pe langa vasul de expansiune de 24 litri deja mentionat.

Hidroforul de adancime insa se alege numai in urma unei analize riguroase a conditiilor din teren. Este important sa stim adancime la care se gaseste apa, dar si detaliile aferente constructiei putului saua  fantanii sau caracteristicile terenului, astfel incat produsul sa poata face fata cu succes necesitatilor noastre.

Apa reprezinta o resursa vitala vietii, drept pentru care alegerea echipamentelor cu care o putem extrage reprezinta o sarcina extrem de importanta si de provocatoare in acelasi timp.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.