Ce motive ai pentru a-ti duce iPhone-ul la service?

By | January 13, 2017

Ce-motive-ai-pentru-a-ti-duce-iPhone-ul-la-serviceIn momentul in care vrei sa iti cumperi un telefon mobil, in mod evident te gandesti ca ai vrea sa ai un model de la Samsung, sau un model nou de iPhone, pentru ca acestea sunt printre cele mai performante smartphone-uri, daca nu cele mai performante.

Aceste doua branduri sunt la moda atat in randul elevilor, cat si in randul studentilor. Si oamenii de afaceri sau cei care detin functii importante in cadrul anumitor firme opteaza pentru un model de iPhone sau Samsung, pentru ca acestea sunt cele mai de succes de pe piata.

Nu supune nimeni ca restul producatorilor de top nu au telefoane performante, insa in ultimii ani, si se pare ca si in urmatorii ani, batalia pentru suprematie pe piata de telefoane mobile se da intre Samsung si Apple.

Indiferent de modelul pentru care optezi, trebuie sa ai mare grija de dispozitiv, pentru ca ar fi pacat sa il cumperi iar la scurt timp sa se defecteze datorita neatentiei tale.

De exemplu daca iti cumperi un model iPhone 6, poti cauta pe internet accesorii si piese iPhone 6, de unde sa iti comanzi piesele si accesoriile de care ai nevoie.

De asemenea poti sa iti comanzi piesele si accesoriile de care ai nevoie si de la un service gsm. La un service poti sa apelezi si in cazul in care din pacate, dispozitivul tau nu functioneaza la parametrii optimi.

In ciuda faptului ca sunt printre cele mai renumite modele de pe piata, si modelele de la Apple pot sa intampine anumite probleme de functionare, insa chiar si asa, tot sunt printre cele mai apreciate de pe piata, daca nu cele mai apreciate.

O problema des intalnita la utilizatorii de iPhone, si aici ma refer la toti cei care detin un iPhone, este aceea ca bateria se descarca destul de rapid in momentul in care sunt deschise mai multe aplicatii. Pentru remedierea problemei este necesar sa inchizi aplicatiile pe care nu le folosesti in acel moment.

Sunt utilizatori care se plang de faptul ca butoanele de volum, butonul on/ off sau butonul home, nu functioneaza cum ar trebui sau nu mai raspund la comenzi, iar pentru remedierea problemei este nevoie de o vizita la un service gsm pentru inlocuirea lor.

Inlocuirea acestor componente, precum si reparatii sau inlocuiri de difuzoare, microfoane sau alte componente, fac parte din categoria de reparatii hardware.

Sunt cazuri in care telefonul nu se mai incarca, iar in momentul in care ai verificat atat priza cat si incarcatorul, iar acestea sunt functionale, este evident faptul ca este nevoie ca iPhone-ul tau sa fie dus la service pentru efectuarea unei reparatii.

De asemenea sunt si cazuri in care utilizatorii isi duc telefonul la service, iar expertii de acolo constata faptul ca trebuie reinstalat sistemul de operare.

Deci, din ceea ce se vede sunt destule situatii in care utilizatorii isi duc iPhone-urile la service, insa expertii de acolo isi fac treaba cat se poate de bine, iar telefoanele vor functiona fara probleme, asa ca daca si iPhone-ul tau intampina probleme, trebuie sa il duci neaparat la un service gsm.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.