Ce poti invata de la Ovb Romania despre asigurari de sanatate?

By | May 8, 2018

Ce poti invata de la Ovb Romania despre asigurari de sanatate?In momentul in care discutam despre asigurarile de sanatate, cu siguranta trebuie precizat faptul ca exista cateva categorii de persoane care beneficiaza in mod gratuit de asigurarile sociale de sanatate.

In cazul in care iti doresti sa acumulezi cat mai multe informatii cu privire la acest aspect, atunci cu siguranta trebuie sa contactezi un specialist de la Ovb Romania asigurari de sanatate, care iti poate oferi foarte multe detalii despre tot ceea ce inseamna o asigurare de sanatate.

Ei bine, pana atunci insa, trebuie sa stii faptul ca de asigurare de sanatate gratuita beneficiaza toti minorii, dar si elevii si chiar si absolventii de liceu pana la momentul inceperii anului universitar, insa nu mai mult de 3 luni. Chiar si ucenicii sau studentii care au varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani care nu realizeaza venituri din munca beneficiaza de asigurare de sanatate gratuita.

Specialistii de la firma de consultanta numarul 1 de la noi din tara care este fara doar si poate Ovb Allfinanz Romania, iti vor aduce la cunostinta faptul ca si tinerii care inca nu au implinit varsta de 26 de ani si care au parasit sistemul de protectie al copilului beneficiaza de o asigurare de sanatate gratuita, in cazul in care nu beneficiaza nici de ajutor social si nici nu obtin din munca alte venituri.

Fiind foarte informati in aceasta privinta, cu siguranta expertii de la Ovb Romania cunosc si faptul ca toti coasiguratii iar aici discutam despre sotia, sotul si parintii sau copiii aflati in intretinerea unei persoane asigurate, beneficiaza de asigurare de sanatate gratuita.

Un alt amanunt important este acela ca un consultant de la Ovb Romania iti poate aduce la cunostinta faptul ca toate persoanele care au luptat in Revolutia post – decembrista din anul 1989 dar si urmasii acestora care se incadreaza in prevederile legale beneficiaza de asigurare de sanatate gratuita.

Consultantii de la cea mai renumita firma din Romania cunosc si faptul ca persoanele cu handicap care nu obtin nici un venit din munca, si care sunt protejate in baza legii nr. 448/2006 in ceea ce priveste protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicat beneficiaza de asigurare de sanatate gratuita.

De o asemenea polita de asigurare beneficiaza si persoanele bolnave care sunt incluse in tot felul de programe nationale de sanatate pana la vindecarea lor, si care nu obtin venituri din munca, pensie sau din alte surse.

Deasemenea, de o asigurare de sanatate gratuita beneficiaza si femeile insarcinate si lauzele care nu au venituri, sau care au venituri mai mici decat salariul minim brut pe economie.

Ei bine, doar aceste persoane beneficiaza de asigurare de sanatate gratuita, asa ca persoanele care nu se incadreaza in aceste categorii, cu siguranta trebuie sa isi plateasca o asigurare de viata, pentru ca nu se stie niciodata cand se pot imbolnavi, sau ce situatie neprevazuta poate aparea, iar o asigurare de sanatate le va fi extrem de utila.

Consultantii Ovb Romania, fiind foarte bine informati cu siguranta sfatuiesc persoanele care urmeaza sa incheie o polita de asigurare de sanatate, sa incheie si o polita de asigurare de viata, care este deasemenea extrem de importanta.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.