Ce puteti face in Bali?

By | December 14, 2018

Ce puteti face in Bali?
Dupa ce dimineata veti ajunge la Hotel Viceroy Bali 5* si va veti caza, veti putea sa calatoriti cu un vehicul cu aer conditionat pana la cascada Tegenungan. Admirati imprejurimile verzi si bucurati-va de mirosul racoritor de la cascada, iar daca veti dori, veti putea inota chiar.

Apoi, sositi in satul Kemenuh la ora 10:30 si descoperiti unii dintre cei mai buni sculptori din Bali. Influentati de religiile hinduse, artistii talentati lucreaza pe modele creative din paduri, cum ar fi abanos, hibiscus si teak. Aflati despre tehnicile lor de artizanat.

Apoi, va puteti duce la Elephant Cave, cunoscuta si sub numele de Goa Gajah. Odata ce veti ajunge aici, veti putea vedea pestera inalta de 7 metri construita pe stanca si veti putea sa admirati cifra de intrare a unui animal holistic balinez cunoscut sub numele de “Boma”. Uitati-va la frumoasele temple hinduse si plantatiile inconjuratoare si vedeti unele dintre artefactele pesterii. Bucurati-va de pranz (cheltuiala proprie) la ora 12:00.

Continuati dupa pranz pana la Templul Tirta Empul la Tampaksiring. Experimentati atmosfera sfanta a sitului. Admirati marea arhitectura balinica din jurul templelor inainte de un transfer la Ceking Rice Terrace din satul Tegalalang. Vedeti cat de frumos a fost proiectat campul de orez folosind plantatii si copacii de nuca de cocos ca ornamente. Faceti o plimbare placuta in jurul campului de orez, daca doriti, inainte de a va intoarce la hotel la ora 16:00.

Urmatoarea zi poate fi una la fel de plina cu activitati, astfel ca de dimineata de pe la ora 8:30 veti putea porni intr-o la campurile de orez din Ubud. Situata la Tegallalang, zona este renumita pentru peisajul frumos al orezului si sistemul traditional de irigare subac. Bucurati-va de terasele de orez de pe versantii dealurilor din vale si bucurati-va de climatul racoros si racoros.

La aproximativ 11:30, vizitati o plantatie de cafea pentru a afla despre faimosul luwakcafea, facuta din fasole de boabe de cafea parte digerata de palmierul asiatic si alte vietati. Aflati cum agricultorii colecteaza fasolele inca intacta din podeaua padurii si o curata, o coc si o mananca la fel ca pe alte feluri de cafea. Investigati intregul proces de preparare a bauturii neobisnuite si obtineti sansa de a incerca alte feluri de cafea, ceai si bauturi de cacao. Achizitionati o parte din cafeaua luwak unica pentru a incerca sa va petreceti timpul liber.

Apoi, mergeti la Padurea Sacre Monkey la ora 14:00 si descoperiti casa a aproximativ 200 de maimute in padurea din Ubud. Considerati de localnici ca fiind “Garzile lui Dumnezeu din Templul Dalem Agung”, macacii cu coada lunga locuiesc in anumite zone si pot fi adesea vazuti pe drumuri.

La ora 15:00, calatoriti la Palatul Regal Ubud (Puri Saren Ubud) si priviti cu minune la unul dintre cele mai proeminente monumente ale zonei. Construit in stil traditional balinic, palatul a fost construit in timpul domniei lui Ida Tjokorda Putu Kandel (1800-1823) si a fost bine conservat de mostenitorii sai.

Completati turneul dvs. la Templul Tanah Lot, cunoscut pentru incantatoarea locatie pe litoral si ca un loc pentru a vedea apusul soarelui la sfarsitul zilei. Uitati-va minunat la vechiul altar hindus, cocotat in valurile prabusitoare si priviti cum soarele se topeste peste orizont. Apoi, calatoriti-va inapoi la hotel sau la locul de cazare Bali Indonezia pe care l-ati ales.

In urmatoarele zile, veti putea alege sa petreceti timp pe plaja, pentru a va relaxa, iar apoi va puteti pregati incetisor bagajul pentru a va intoarce acasa.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.