Ce trebuie sa stii inainte de a colabora cu o companie de optimizare SEO?

By | August 3, 2017

Ce trebuie sa stii inainte de a colabora cu o companie de optimizare SEO?Atunci cand site-ul tau personal, sau atunci cand blogul tau personal nu au traficul la care ai visat, cu siguranta iti doresti sa gasesti cele mai bune solutii pentru a atrage asupra acestora un numar cat mai mare de vizitatori.

In acest sens, ai putea sa incepi sa iti promovezi site-ul sau blogul prin intermediul retelelor de socializare, mai ales ca o astfel de campanie de promovare este foarte eficienta, si ce este si mai important, este gratuita.

Vei putea deasemenea sa apelezi la anumiti freelanceri care au cunostinte despre optimizarea seo, sau vei putea alege sa colaborezi cu o companie renumita din domeniu, cum ar fi de exemplu   www.danbradu.com.

In cazul in care vei alege sa colaborezi cu o companie de success de pe piata, cum este si cea mai sus mentionata, vei stii sigur ca site-ul tau se va bucura de indexarea paginilor, de o pozitionare foarte buna in Google, va avea un numar mare de vizitatori si conversii.

Ei bine, inainte insa de a accepta sa colaborezi cu o anumita companie de optimizare seo, cu siguranta va trebui sa stii sa le adrezezi cateva intrebari expertilor, pentru a vedea ca ai habar despre ce inseamna cu adevarat acest process.

In primul rand, trebuie sa intrebi reprezentantul unei astfel de companii, in ce proiecte a mai fost implicata firma inainte. Cu siguranta o companie de success a fost implicata intr-o multime de proiecte, iar clientii au fost foarte multumiti de rezultatele avute.

Strict legat de aceasta intrebare, tu ca si client ai dreptul sa ceri cateva exemple de proiecte si de povesti realizate cu success. O companie de renume, cu siguranta va avea o multime de astfel de exemple de oferit.

Te poti interesa chiar si in legatura cu experienta in domeniu pe care o au angajatii, pentru ca angajatii experimentati cu siguranta vor stii ce au de facut, in timp ce angajatii noi poate mai au de invatat pana sa optimizeze eficient un site.

O alta intrebare utilza pe care o poti adresa, ar fi aceea in legatura cu experienta pe care o au reprezentantii companiei in ceea ce priveste dezvoltarea si optimizarea unor web site-uri international.

Deasemenea, trebuie sa te interesezi si daca respective companie resprecta acel regulament Google pentru webmasteri, dar si care sunt tehnicile cele mai importante de care dispune compania, pentru o optimizare cat mai eficienta.

Deasemenea, trebuie sa te asiguri ca reprezentantii companiei iti vor comunica toate actiunile pe care le vor efectua asupra site-ului tau, pentru ca acesta sa aiba traficul mult visat de catre tine.

Asadar, dupa cum se poate vedea, poti sa gasesti o multime de intrebari pe care sa i le poti adresa unui reprezentant angajat de catre o companie seo.

Cu siguranta in functie de raspunsurile pe care le vei primi, iti vei da seama daca respective companie este una de top, si daca este apreciata pe piata, sau daca este o companie care nu prezinta garantie, iar sansele de succes sunt mici.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.