Cele 4 avantaje principale ale utilizarii unei agentii de gestionare Google Ads

By | October 1, 2021

Cele 4 avantaje principale ale utilizarii unei agentii de gestionare Google Ads

Cand vine vorba de luarea in serios a strategiilor tale PPC, ar trebui sa mergi cu un manager intern sau cu o agentie PPC si Google Ads? Multe companii aleg sa ruleze propriul PPC initial. Dar pe masura ce campaniile castiga avant, de obicei devine evident ca trebuie sa aloce mai multe resurse eforturilor lor publicitare.

Decizia daca ar trebui sa angajezi pe cineva care sa se alature afacerii tale cu norma intreaga pentru a gestiona PPC si Google Ads sau pentru a lucra cu o agentie poate fi o decizie dificil de luat. A avea un manager PPC intern dedicat ar putea parea potrivit. Dar pentru multe companii, alegerea de a lucra cu o agentie poate fi o resursa mai buna pentru optimizarea campaniilor PPC. Iata cateva lucruri cheie pe care trebuie sa le ai in vedere.

1. Campaniile Google Ads nu se termina dupa programul de lucru

Principalul avantaj perceput de a avea un angajat PPC intern este ca persoana care gestioneaza campaniile va fi disponibila in orice moment. In realitate, aceasta presupunere nu este intotdeauna adevarata. Angajatii au adesea ore fixe si nu lucreaza in weekend, chiar daca o campanie continua sa ruleze dupa ore. In plus, chiar si cel mai dedicat angajat va trebui sa-si ia in cele din urma concediu.

Cu o agentie nu trebuie sa iti faci griji cu privire la aceste lucruri. Reprezentantii agentiei pot fi disponibili ore multe, oferindu-ti toata atentia pe care ti-ar acorda-o un angajat intern.

2. Expunerea la idei noi genereaza campanii mai bune

Pe de o parte, posibilitatea de a te concentra asupra campaniilor unei singure companii poate parea abordarea ideala pentru rezultate optime. Cu toate acestea, este usor sa te blochezi intr-o rutina creativa si strategica atunci cand iti doar gestionati propriile campanii.

Intr-o agentie, se incearca mai intai noi produse si functii Google pe unul sau doua conturi si vad cum functioneaza acestea. Acest lucru ii permite sa testeze in mod corespunzator noile caracteristici inainte de a-i sfatui pe clientii despre cum sa le foloseasca.

3. O plasa de siguranta impotriva schimbarii

Managerii PPC interni pot avea o multime de cunostinte importante despre procesele si nevoile tale specifice PPC. Dar daca renunta maine? Chiar si absentele scurte si planificate iti pot afecta campaniile.

Intr-o agentie, vei avea intotdeauna pe altcineva pregatit, recrutat, instruit si gata sa preia. In acest fel, cand cineva pleaca in vacanta, altcineva poate prelua munca.

4. Alege cunostintele privilegiate ale unei agentii PPC

Daca ai in vedere angajarea unui manager PPC dedicat, este posibil sa nu ai cunostinte la nivel de experti in industria PPC. Dar, fara a fi un membru al lumii publicitatii digitale, este foarte dificil sa stii ce intrebari sa ii adresezi unui candidat. Angajarea cuiva care nu are experienta necesara pentru a avea succes poate fi in cel mai rau caz un dezastru pentru strategia ta  PPC si google Ads.

Profesionistii din agentiile PPC pot aloca mult mai mult timp si resurse pentru a fi la curent cu ultimele strategii si tendinte PPC.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.